Фільм "Стартрек: За межами всесвіту" у 3D

Фільм "Стартрек: За межами всесвіту" у 3D

Всі анонси від: Кінотеатр "Сінема Сіті"

Американський фантастичний бойовик  "Стартрек: За межами всесвіту" у 3D в Сінема Сіті Тернопіль з 20 липня. Фільм режисера Джастіна Ліна. Стрічка є продовженням фільму "Стартрек: Відплата" (2013) і тринадцятим фільмом у серії фільмів "Зоряних війн". У головних ролях Кріс Пайн, Закарі Квінто, Зої Салдан. 

Навколо фільму точилися суперечки з приводу того, назви та режисури. 

Режисер Джей Джей Абрамс повідомив, що через свою зайнятість у створенні фільму "Зоряні віни: Пробудження сил" не буде режисером нового «Стартреку», проте залишиться продюсером.У травні 2014 року видання Deadline.com повідомило, що найімовірнішим кандидатом на місце режисера стрічки є Роберто Орсі. Проте у грудні 2014 року компанії «Paramount Pictures», «Skydance Productions» і «Bad Robot» офіційно повідомили, що режисером буде Джастін Лін.

Зйомки розпочалися 25 червня 2015 року у Британській Колумбії, Канада, 29 червня 2015 року, посилаючись на сторінку Джастіна Ліна у Twitter'і, підтверджено назву «Star Trek Beyond», а також встановлено дату виходу у широкий прокат - 8 липня 2016 року. Проте у вересні компанія «Paramount Pictures» змінила графік виходу фільму, змістивши його на 2 тижні -  22 липня 2016 року.

Сюжет фільму показує історію про те, як подорожуючи космосом, екіпаж зорельоту «Ентерпрайз» зазнає нападу невідомої раси інопланетян. Після бою пошкоджений зореліт розбивається на невідомій планеті, на якій команді ще потрібно вижити і вибратися з неї.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення