Фінальний матч Кубка України з футболу сезону-2019/2020 у Тернополі

Фінальний матч Кубка України з футболу сезону-2019/2020 у Тернополі

У Тернополі пройде фінал Кубка України з футболу сезону-2019/2020, який попередньо запланований на 13 травня 2020 року, і буде проведений на Тернопільському міському стадіоні.

Як відзначили в АУФ, одним із головних критеріїв відбору міста було те, що саме у Тернополі в попередньому році було проведено на високому організаційному рівні матч відбіркового етапу Кубка Світу з футболу серед жіночих команд (Україна — Угорщина).

«Тернопіль славиться давніми футбольними традиціями, щирими вболівальниками та вдячними глядачами. Проведення таких футбольних матчів всеукраїнського та міжнародного рівнів, як турнір розвитку УЄФА серед жіночих команд U-17, матч відбору жіночого чемпіонату світу (Україна — Угорщина), фінали Кубку України з футболу серед жіночих команд, етапи Кубку України з футболу за участю в якості гостей футбольних клубів «Шахтар», «Ворскла» та «Чорноморець» свідчить про отриманий досвід в організації футбольних матчів топ рівня у місті, - відзначив міський голова Тернополя Сергій Надал. - Проте, нам особливо приємно, що саме в Тернополі пройде фінал Кубка України з футболу. Це стане справжнім визнанням нашого міста та подарунком фанатам футболу, а також це дасть черговий поштовх до розвитку і популяризації футболу – улюбленого спорту мільйонів українців та улюбленого спорту тернополян».

До слова, фінали чотирьох попередніх турнірів проходили у Львові, Харкові, Дніпрі та Запоріжжі.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення