Гастролі! Драма "Земля"

Гастролі! Драма "Земля"

Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Ольги Кобилянської завітає з гастролями до Тернополя. Актори покажуть драму на дві дії "Земля" патронеси театру Ольги Кобилянської на сцені драмтеатру 14 березня. Початок - о 13.30 та 18.30. Квитки - від 30 до 100 грн.

Чернівчани з успіхом демонстрували "Землю" у столиці. А на Тернопільських театральних вечорах дивували "Енеїдою" Котляревського.

"Нема прірви глибшої, ніж прірви в душі людини.." - саме цими словами Ольги Кобилянської можна охарактеризувати те, що відбуватиметься на сцені. В основі тексту – інсценізація Василя Василька (1946 р.) за повістю Ольги Кобилянської, адаптована Мирославом Гринишиним із залученням другої частини. У цьому прочитанні "Земля" – історія Сави, людини, яка пішла на гріх заради землі. У виставі піднята не тільки тема влади землі над людиною, а насамперед, психологія людської душі. Незважаючи на те, що трагедія братовбивства – реальний факт, драматургія розгортається через символічний та, до певної міри, містичний показ внутрішнього світу героїв.

Режисер-постановник – засл. діяч мистецтв України Мирослав Гринишин
Художник-постановник – Андрій Романченко
Композитор, диригент – Володимир Шнайдер
Балетмейстер-постановник – Василь Гринюк
У виставі задіяний увесь акторський склад, балет та оркестр Чернівецького музично-драматичного театру ім. О. Кобилянської.
У ролі Івоніки Федорчука – директор театру Юрій Марчак.

Квитки - у касі драмтеатру та за телефоном: 096-724-17-26.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення