Оформи передплату та дивись більше ніж 5000 статей та перевірених рецептів без реклами

Узвар з розмарином

Рецепт узвару з розмарином

Цей напій якнайкраще підійде до будь-якого столу – і до святкового, і до буденного. Але мені, як поціновувачу незвичайних поєднань смаків, завжди хотілося додати в рецепт чогось нового. Чогось, що посилить і розкриє смак сухофруктів. Я додавав до нього різні трави і спеції і врешті-решт зупинився на розмарині, який, на мій погляд, надає узвару ідеального хвойного присмаку. Упевнений, що цей смак вам теж сподобається.

Як приготувати узвар з розмарином

Приготування 35 хвилин
Порції 3
Складність Легко

Інгредієнти

На 3-літрову каструлю:
500 г сухофруктів (яблука, груші, сливи)
2-3 ст.л. цукру
4 гілочки розмарину

Узвар з розмарином: Приготування

Крок 1
Сухофрукти добре промиваємо. Викладаємо в каструлю і заливаємо холодною водою.
Крок 2
Доводимо до кипіння, додаємо цукор - особисто мені подобається, коли узвар не надто солодкий. Знімаємо з вогню і додаємо гілочки розмарину, порізані великими шматками. Закриваємо кришкою і даємо настоятися.

Готувати - це просто!

оЦІНІТИ РЕЦЕПТ:
5.4 / 5 (26 голосів)

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО

Євген Клопотенко

Оформи передплату та дивись більше ніж 5000 статей та перевірених рецептів без реклами.

Передплати прямо зараз

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Максимальний розмір файлу для завантаження: 10 MB. Ви можете завантажити: зображення. Drop files here


Нові рецепти

Євген Клопотенко

Оформи передплату та дивись більше ніж 5000 статей та перевірених рецептів без реклами.

Передплати прямо зараз

Покупки місяця

Онлайн курс

Сімпл кукінг

8

модулів, щоб почати готувати в задоволення