Тренування до Гурб у Тернополі

Тренування до найбільшої в Україні теренової гри "Гурби-Антонівці" відбудеться 15 квітня у парку ім. Т. Шевченка о 18.30. На ньому ти дізнаєшся як відбувається гра, що потрібно із собою взяти, як не загубитися на терені гри та як відбувається бій.

«Гурби-Антонівці» — найбільша в Україні теренова гра, спрямована на вшанування героїв боротьби Українського народу за незалежність і територіальну цілісність України. Вже 19-й рік поспіль понад 400 юнаків та дівчат із всієї України з'їдуться на місце найбільшого в історії бою Української Повстанської Армії, що знаходиться на межі Тернопільської та Рівненської областей, в урочищі Гурби.  «Гурби-Антонівці» - це не змагання заради змагання. Організатори вкладають значно більше сенсу в цей проект:
— Патріотичний. «Теренова гра» означає, що вона проходить на певній території – терені. У нашому випадку – це ліси біля урочища Гурби, що на межі Тернопільщини та Рівненщини. Це легендарне історичне місце найбільшого бою УПА проти військ НКВС. Учасники поринають в атмосферу національно-визвольних змагань, вивчають історію не з книжок, адже саме на місці гри, у квітні 1944 року, відбулася ця битва.
— Виховний. «Гурби-Антонівці» - екстремальний захід, який гартує волю та характер учасників, ставить на шлях самовдосконалення, дає зрозуміти, що кожен здатен на більше. Також це зона здорового способу життя (на шкідливі звички тут просто немає часу).
— Екологічний. Обов’язковою складовою заходу є прибирання лісового масиву на місці гри. Організатори та учасники, користуючись нагодою, після закінчення гри разом очищують територію лісу від сміття.
— Консолідуючий. Це жива школа братерства, боротьби і командної роботи. Гра триває 60 годин безперервно, за цей час учасники стають частиною одного цілого: розподіляють побут, пліч-о-пліч змагаючись за перемогу.

Щороку на гру приїжджає декілька сотень юнаків та дівчат із всієї України. Учасники ночують без наметів, організованого харчування немає.
Участь безкоштовна!
Ставши учасником гри “Гурби-Антонівці”, ти відчуєш дух братерства та побачиш світ по-іншому!

Організатори заходу: Молодіжний Націоналістичний Конгрес за підтримки Міністерства Молоді та Спорту України

Ставши учасником гри “Гурби-Антонівці”, ти побачиш світ по-іншому! Не боїшся? Тоді тобі – до нас!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення