"І будуть люди"

"І будуть люди"

- У роботах проекту "І будуть люди" я зображаю людей в різних епізодах їхнього життя, - розповідає художник. Кажучи "Будуть", я хотів би підкреслити, що в майбутньому теж будуть такі ж люди зі своїми симпатіями, скандалами, слабкостями й сенсаціями. Крім того, в роботах звертаюсь до таких тем як: дружба і любов, материнство, які і в майбутньому, маю надію нас не залишать байдужими. Експозиція особлива тим, що не важливо, коли створена робота, — бо на ній зображена одна із вічних тем.
Митець хотів би підштовхнути глядачів подумати про теперішнє та майбутнє. Можливо, хтось відчує себе персонажем однієї з картин, а хтось, може, побачить те, що в майбутньому хотів би пережити.

- Я твердо вірю, що наш народ визволяться, і настане добро, правда і людяність, - додає Сергій Декалюк. - Роботи проекту "І будуть люди" виконані впродовж 2007-2014 рр. Переважно це олія на полотні. Думаю, за напрямком творчості вони відносяться до модернізму.
Триватиме виставка до 5 лютого. 

Сергій Декалюк народився 16 червня 1983 року (Збараж, Тернопільської області). Освіта: Тернопільська філія Ужгородського коледжу мистецтв ім. А. Ерделі (2000); Львівська Національна Академія Мистецтв (2004-2010). З 2013 – художник у Slava Frolova group.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення