Кличуть на розповідь про подорожі до Перу та ще сорока трьох країн світу

Кличуть на розповідь про подорожі до Перу та ще сорока трьох країн світу

Всі анонси від: Книгарня "Є"

Книгарня «Є» запрошує на зустріч та розмову про подорожі до Перу та ще сорока трьох країн світу з Олегом Кошлою в рамках проекту «Мандри». Захід відбудеться 12 грудня. Початок - о 18.00. Модератор - Юрій Матевощук.

Для мандрівок за кордон потрібно велику суму грошей? Цей стереотип своїм прикладом ламає тернополянин Олег Кошла. За майже 5 років йому вдалося побувати у 44 країнах, крайньою з яких є Перу. Своїм досвідом Олег ділиться у блозі та у спеціальній сторінці у Фейсбук, а 12 грудня поділиться досвідом у книгарні "Є"

Проект «Мандри» - це зустрічі та розмови про подорожі, історії, які відбувалися з мандрівниками особисто, перестороги та зауваження, якими вони діляться з іншими.
В рамках цього проекту лектори розповідають про різноманітні лайфхаки та дають поради, які можуть стати у нагоді як для бувалих мандрівників, так і початківців. Дешеві авіаквитки, перспективи та очікування від автостопу у різних країнах, цікаві «непопсові» маршрути кожного містечка та країни, та як їх пов'язати між собою, аби було не тільки цікаво, а й економно. Звичаї та традиції кожної країни та поради, на що першочергово звернути увагу. Перебування та помешкання - «Каучсерфінг» та інші види обміну. Усе та багато іншого охоплює проект «Мандри», що проводиться щомісяця в декількох містах мережі магазинів книгарні «Є» вже вподобали багато відвідувачів.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення