Комедія "Гормональний збій, або Дещо про sex"

Комедія "Гормональний збій, або Дещо про sex"

Комедію "Гормональний збій, або Дещо про sex" покаже на сцені тернопільського театру Київський театр-студія імпровізації "Чорний квадрат" 29 лютого. Початок - о 19.00. Квитки: 100-240 грн

Це комедія розкриє теми, про які не прийнято говорити зі сцени, не дарма у вікових обмеженнях - +18. Однак, пропускатимуть дітей від восьми років - все на відповідальності батьків.

Ми обґрунтуємо вам думку, що більшість людей, які вважають себе "нормальними", насправді-хворі, але це зовсім не страшно, - розповідають організатори. - Спробуємо вивести модель середньостатистичного українського подружжя. Пофантазуємо, що могло б розповісти наше тіло, якби мало право голосу. Розповімо, про що можуть мріяти повії. Розкриємо таємницю - про що брешуть більшість чоловіків. Відповімо реваншем - що ж насправді приховують майже всі жінки.

"Гормональний збій, або Дещо про sex"  - побутовий абсурд, що перетікає в інтимну довіру, а ще виклик, епатаж і еротичне хуліганство. Серед героїв: статеві органи, що обговорюють своїх власників, повія-філософ та скромний маніяк, і ще дещо…

Про смаки не сперечаються, але можна сказати з 100% впевненістю-ця робота не залишить нікого байдужим та не дозволить нудьгувати ні хвилини, додають організатори. - Обіцяємо багато гумору та позитивних емоцій! За умови, що ви-людина без святенницького ставлення до життя.

Важливо: вистава російською мовою. Без антракту.

Квитки: у касі драмтеатру, на kasa.in.ua та за телефоном: 096-724-17-26.

Коментарі до події (1)
  • Igor Zarichny 30 Серпня

    російською - зле
Отримуйте
регулярні оновлення