Комедія "Схоже на щастя"

Комедія "Схоже на щастя"

Французьку комедію "Схоже на щастя" покажуть у тернопільському драмтеатрі 12 квітня. Початок - о 19.00. Квитки: 130-210 грн.

У виставі на дві дії тільки дві дійові особи. У ролях: народна артистка України Ада Роговцева та заслужена артистка України Світлана Орліченко.

За життя людина не раз питає себе "На що схоже щастя?”. На пошуки відповіді на нього два французи автори п'єси "Втікачки" П’єр Пальмад та Крістоф Дютюрон відправляють двох жінок – Клод та Марго (Ада Роговцева та Світлана Орліченко). Зустріч героїнь, їхня спільна подорож, а також довіра та турбота, що виникли – все, начебто, випадково... Що може бути спільного у старої Клод, яка втекла з будинку для пристарілих, та енергійної, але втомленої від сімейного життя Марго? Чиє життя виявилось щасливішим – повне пригод та бурхливих романів літньої авантюристки чи розмірене та рутинне вірної домогосподині? Неочікувано жінки виявляються вкрай необхідними одна одній. Втеча зводить героїнь в одному місці, від якого на них чекає спільний шлях... Чи розійдуться їхні життєві дороги в подальшому? І чи насправді ця зустріч була випадковою?

Увага! Вистава - російською мовою.

Квитки - у касі драмтеатру та за телефоном 096-724-17-26.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення