Концерт Макса Коржа

Концерт Макса Коржа

Білорус, який підриває стадіони своїми треками, виступить у Львові 8 листопада. Приймає велотрек "СКА". Початок - о 20.00.

Талановитий виконавець з власним стилем збирає шеститисячні зали в Мінську, найбільші клуби в Москві, Санкт-Петербурзі та Києві, розповідають організатори. - Його затребуваність у концертних промоутерів просто мегаажіотажна. Та йому вдалось виділити час для львівських фанів.
"Мы снова решили замутить Большой ФЛЭТ. Нашли подходящее помещение, самую мощную аппаратуру и все что требуется от вас это скинуться бабками, прийти и разнести все к чертям!" - каже Макс Корж.
Макс Корж - талановитий виконавець, який змішує в своїй творчості електронну музику, реп і душевний спів. Починав Макс, як і багато інших виконавців, з соціального репу, до того ж білоруською, але досить скоро зрозумів, що його талант в іншому. А унікальність Коржа в простоті і доступності його висловів. Своїми фразами з пісень виконавець передає цілу гаму почуттів і думок - в красивій, хітової формі.

Не пропустіть унікального виконавця, який набув шаленої популярності всього лиш за два роки. Квитки на сайті www.gastroli.ua
Детальна інформація за телефоном: 0-800-507-577.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення