Концерт Національної капели бандуристів

Концерт Національної капели бандуристів

З програмою "Нині у нас Різдво" до Тернополя завітає Національна заслужена капела бандуристів України ім. Г. Майбороди 17 січня. Концерт відбудеться у ПК "Березіль". Початок - о 17.00. Квитки: 60-150 грн.

- Дорогі друзі! Наближається Різдво і ми йдемо до вас з колядою у серці і на устах. Перша коляда буде на католицький Святвечір у Житомирі, де пролунають декілька колядок, а також українські народні пісні. А вже у січні 2016 року мешканці Києва та Тернополя зможуть почути різдвяну програму складену повністю з колядок та щедрівок, інформує Facebook-сторінка Капели бандуристів.
Унікальність національної капели бандуристів у тому, що декілька десятків професійних музикантів одночасно грають на бандурах та співають. Колектив чи не найкраще передає автентичне звучання українського фольклору. А тернополян тішитиме справжнім різдвяним духом - мелодійними колядками та щедрівками.
Художній керівник та головний диригент капели бандуристів - заслужений діяч мистецтв України Юрій Курач.
Квитки - у касах ПК "Березіль" (53-31-14) та Українського дому "Перемога" (52-15-00). Довідка за телефонами: 067-494-78-12.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення