Концерт nousinthis

Концерт nousinthis

Концерт та презентацію свого другого EP влаштує київський гурт nousinthis у барі "Коза" 27 травня. Початок - о 21.00.

nousinthis грають суміш post-rock та ambient. До Тернополя приїдуть з короткоформатником No 'Us' in This. 

- Цей запис є дуже особливим для нас, - розповідають музиканти. - Він включає 5 пісень із різних періодів нашого життя. Пісні, що зробили нас тими, кими ми є зараз. Ми сподіваємося, що колись там будуть “ми”. Принаймні ми будемо дуже старатися.

nousinthis, засновані братом і сестрою - Юрою і Ніною Шевченко у 2009 році. Пізніше до них приєдналися гітарист Женя Мантулін і барабанщик Єгор Кумачев.

Їхня музика інтелектуально насичена, чуттєва, умиротворена і емоційно глибока, але водночас проста для сприйняття, розповідають організатори. Вона потребує чіткого настрою на слухання, повного занурення. Насичена тривалість, протяжна напруженість, розміреність музичних фраз – все це, ніби в анатомічному театрі, оголює акустичну чутливість. У nousinthis шалені звукові пасажі змінюються тихими ліричними композиціями з чарівним вокалом. Об'єднує їх одне - гармонія. Якщо шукати аналогії в світі музики, то це перш за все: Sigur Ros, Jeniferever, Kyte, Radiohead. Гурт виступав на одній сцені із MONO (Japan), Immanu El (Sweden), Arms and Sleepers (USA), Blueneck (UK), Deadhorse (USA), pg.lost (Sweden).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення