Концерт Sasha Boole та Teddy Jr. Duo

Концерт Sasha Boole та Teddy Jr. Duo

Концерт Sasha Boole та Teddy Jr. Duo буде у барі "Коза" 3 квітня. Початок - о 21.00. Квитки: 60 грн - у попередньому продажу та 80 грн - у день концерту.

Sasha Boole / Саша Буль - український кантрі, фольк виконавець. Вже знайомий тернополянам теплими концертами. Його активна гастрольна діяльність почалась лише у 2014 році, проте кількість зіграних виступів уже перевалила за другу сотню. За спиною музиканта два повноформатних альбоми, один з яких виданий на вінілі українським лейблом AbyShoMusic, кілька синглів, два з яких видані на аргентинському та американському лейблах, декілька тривалих євротурів та виступи на найбільших українських фестивалях. Його музику часто порівнюють із ранньою творчістю Боба Ділана, замішаною на коктейлі з дарк-фольку, блюзу та готік американи.

Teddy Jr - голландський співак, який часто виступає в Польщі, адже зараз живе у мальовничому Кракові. Разом зі своєю групою він проїхав тури по всій країні, також Teddy Jr. грав на розігріві New Model Army та Peter Gabriel. Протягом останніх п'яти років Teddy Jr. випустив 4 EP-альбоми і один повноцінний альбом, - їх можна придбати під час концертів. У 2015 році Тедді почав гастролювати переважно у дуеті зі своїм хорошим другом Paweł Cieplak.

Квитки можна придбати у "Козі" на барі.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення