Весняний концерт Василя Зінкевича

Весняний концерт Василя Зінкевича

Концерт народного артиста України Василя Зінкевича буде у ПК "Березіль" 16 травня. Початок - о 18.30. Квитки: 60-200 грн.

Концерт Василя Зінкевича - провести незабутній вечір під улюблену музику. Зі сцени "Березолю" лунатимуть пісні, які кожен знає на пам'ять.
У репертуарі співака пісні класиків української музики: Володимира Івасюка ("Тільки раз цвіте любов", "Я піду в далекі гори"), Ігоря Білозора ("Мамина світлиця", "Ніби вчора"), Ігоря Поклада ("Скрипка грає", "Тече вода"), Миколи Мозгового ("На щастя, на долю", "Моя перша любов"), Олександра Злотника ("Гай, зелений гай"), Семена Сабадаша ("Марічка"), Олександра Білаша ("Два кольори", "Ясени") та багатьох інших.
Українська пісня справді обіймає своїми крилами світ, - розповів Василь Зінкевич у одному із своїх інтерв'ю. - Доводилось бувати в багатьох країнах. І без перекладу, не розуміючи ані слова, публіка встає. Я кажу: ви ж не розумієте, про що я співав. А вони відповідають: в українських піснях є щось таке, що лікує. Ми не можемо без пісні, вона душа наша. Взагалі, треба частіше заглядати в дзеркало своєї душі, щоб впізнавати себе. Непростий тепер час, але ми ніколи не втратимо своєї неповторності. Бо ми — українці.
Разом із Василем Зінкевичем виступатимуть Національний академічний гуцульський ансамблю пісні і танцю "Гуцулія" та Академічний ансамбль народного танцю "Надзбручанка".
Квитки - у касі ПК "Березіль" та філармонії.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення