Melodic Metal Session

Melodic Metal Session

Melodic Metal Session відбудеться у барі "Коза" 22 січня. Початок - о 20.00. Гратимуть Swamp FM, Divine Clarity та Firestorm. Квитки: 30 грн - у попередньому продажу та 40 грн - у день концерту.

Swamp FM - львівський гурт, який творить у стилі gothic metal. Заснований у 2006 році. Музика Swamp FM різноманітна - від жорстких рифових композицій до мелодійних акустичних балад, має у собі елементи готики і електро.
Divine Clarity - Symphonic funeral doom metal гурт з Житомира. Музика Divine Clarity - повільні барабанні ритми, важкі низькочастотні гітарні рифи, насичений баса та постійний клавішний супровід. Також прослідковуютьcя тенденції впливу symphonic black metal та depressive black metal.
Firestorm - молода тернопільська ватага. Хлопці свою музику характерихують як melodic death metal з елементами oriental metal. Гурт випустив міні-альбом Sands Of Time. У чотирьох композиціях платівки - атмосферне поєднання агресивних і швидкісних партій ритм гітари та мелодійні звукосплетіння соло-гітари.
Квитки: у магазині "Сто Пудів" та барі "Коза".

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення