Чарівні пригоди Святого Миколая

Чарівні пригоди Святого Миколая

Всі анонси від: Палац культури "Березіль"

Вистава Чарівні пригоди Святого Миколая в Тернополі відбудеться 17 грудня об 11:00 в Палаці культури «Березіль» 

Новорічне мультимедійне шоу для всієї родини

Народна мудрість каже: вірте в новорічне диво, і воно обов'язково станеться.

Інтерактивне шоу із чарівними паличками в руках, яке ви ще не бачили. Яскрава вистава для всієї родини за участі улюблених казкових персонажів.

Напередодні чарівної пори Святий Миколай чекав на листи від дітей, щоб у новорічну ніч сховати подарунок, під ялинку, а величезний мішок з листами має доставити Сніговик. Але в нього на шляху зустрілася Солоха, розбила Сніговика та викрала листи, які він ніс Діду Святому Миколаю.

Подарунки та новий рік під загрозою, треба повернути листи і, звичайно ж, зібрати Сніговика. Відважна Крижинка та сміливий Зайчик-Красень разом із дітьми вирушають на пошуки Солохи. На шляху їм зустрічаються і допомагають Листоноша, Король, Страуси і глядачі!

Разом із героями шоу вони потрапляють до школи магії та творять дива. Кожному учаснику на час вистави вручається чарівна паличка, за її допомогою глядачі викликатимуть сніг, вбиратимуть ялинку та допомагатимуть Святому Миколаю повернути листи.

Дія відбувається і на сцені, і на екрані. Персонажі не лише розігрують сюжет, вони живуть тут і зараз, спілкуються з дітьми, радяться, разом долають різні труднощі, а у всьому цьому їм допомагає чарівна паличка.

Це не просто палички, а унікальні керовані інтерактивні гаджети, які вперше були використані на найпрестижніших європейських шоу.

Вирушайте до країни пригод разом із нами. В фойє театру на всіх чекатиме фотозона з героями казки. Кожній дитині — подарунковий сертифікат від мережі магазинів “Антошка”.

Вік 0 плюс

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення