Патріотичний проект " Ті, хто вірить... В УКРАЇНУ"

Патріотичний проект " Ті, хто вірить... В УКРАЇНУ"

У Тернополі стартуватиме новий патрітичний проект Олени Герасименко "Ті, хто вірить...В Україну" - 25 розповідей від відомих тернополян про справжню віру в Україну,  її свободу і світле мйбутнє.  Прем’єрний показ проекту відбудеться з 24 по 28 серпня на великому екрані у "Палаці кіно" з 16:00. Вхід - безкоштовний.

Як розповідає начальник управління культури і мистецтв Олександр Смик, впродовж п’яти днів у "Палаці кіно" буде представлено новий патріотичний проект телеканалу ІНТБ «Ті, хто вірить.. В Україну». У  своїй роботі журналістка Олена Герасименко підготувала 25-ть цікавих і водночас символічно наповнених розповідей про тих, хто справді щиро і безкорисливо вірить у квітуче майбутнє нашої країни.

Героями проекту стали громадські діячі, поети, лікарі, журналісти,  військові, освітяни, ресторатори, спортсмени, гумористи, театрали тощо. Кожен учасник крізь призму власної життєвої історії розповість про те, що  додало йому сили, духовно зміцнило. 

Щирі сповіді-розповіді героїв проекту не залишать байдужими тернополян, а навпаки - додадуть віри в нашу чудову країну, гордості за те, що ми - українці.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення