Професійна школа танцю на пілоні ROYAL Pole Dance запрошує на заняття!

Професійна школа танцю на пілоні ROYAL Pole Dance запрошує на заняття!

Всі анонси від: Професійна студія танцю на пілоні ROYAL Pole Dance

З Вами будуть працювати кваліфіковані тренери, які були учасниками багатьох майстер-класів. Кожному учневі тренер приділяє максимум уваги.

Дружня і затишна атмосфера дозволяє займатися кожному, незалежно від віку, рівня фізичної підготовки і ваги. У кращій студії танцю Royal Pole Dance постійно діють різноманітні акції та знижки. Для учнів студії проводяться фотосесії і конкурси.

Групові та індивідуальні заняття:

- POLE DANCE (танець і фітнес на пілоні)

- ПОВІТРЯНІ ПОЛОТНА (aerial silks)

- cтретчінг (розтяжка)

- pole kids (дитячі групи)

POLE DANCE / POLE FITNESS

Далеко не кожен вид танцю несе стільки енергії і грації, як Pole Dance - танець на пілоні. Pole Dance не просто надійний і захоплюючий спосіб досягти фігури своєї мрії. Це можливість подолати внутрішні обмеження і скутість. Pole Dance вчить не просто танцю, Pole Dance дарує відчуття польоту. В якийсь момент ви просто забудете торкатися землі і понесетеся на хвилях цього зухвалого і елегантного танцю, кидаючи виклик земному тяжінню.

ПОВІТРЯНІ ПОЛОТНА

Повітряні полотна належать до виду акробатики, який може захопити навіть тих, хто раніше зовсім не цікавився спортом або танцями. Поєднуючи вправи на розтяжку, силові елементи і граціозний танець на висоті кількох метрів над землею, новий напрямок знайде чимало прихильників, адже для його освоєння досить тільки бажання займатися і вдосконалювати власну фігуру. стретчинг

СТРЕТЧІНГ - (від англ. Stretch - розтяжка) - комплекс вправ, спрямованих на розтягування м'язів для гнучкості і пластичності. Стретчінг стимулює кровообіг, а це покращує живлення тканин всього організму. В кінці кожного тренування він необхідний для розслаблення напружених м'язів, і значно скорочує час їх відпочинку і відновлення. Стретчінг надає омолоджуючу дію, допомагає виглядати стрункіше. М'язи, які регулярно напружуються і потім розтягуються, залишаються еластичними. Також стретчінг -розслаблює морально, дозволяючи зняти напругу і втому. Все це в комплексі дозволяє вам мати гарну поставу, залишатися стрункою, гнучкою і повною енергії. На заняттях в нашій студії Ви здобудете фігуру своєї мрії, струнку поставу і впевненість в собі.

Витратьте годину часу на Pole Dance в день і через місяць ви здивуєтеся, наскільки змінилося ваше життя!

Повна назва організації - «Українська федерація спортивного танцю и акробатики на пілоні центрального регіону». Головними цілями федерації є розвиток і підтримка pole dance як захоплюючого спортивного спрямування, так і танцювального мистецтва та хореографії. Федерація регулярно бере участь в змаганнях, проводить звітні концерти і виступи, організовує виїзні спортивні заходи, а також регулярні фотосесії і фуршети. Двічі на рік Федерація проводить іспит, вдало здавши який, учень школи отримує сертифікат про рівень володіння пілоні спортом. Сертифікати видаються декількох рівнів від початкового до професійного.

Приємним доповненням до сертифікату служить знижка на абонементи в студіях Royal Pole Dance.

Наші контакти: 0978060048, 0662819114

Наш сайт: http://royalpoledance.com/shedule.html

Ми в інстаграмі: https://www.instagram.com/royal_pole_dance_ternopil/ 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення