Щотижневий забіг runday у Тернополі

Щотижневий забіг runday у Тернополі

runday - це національна спільнота бігунів та волонтерів з єдиною місією: зібрати 1 мільйон людей, які регулярно бігають або ходять 5 кілометрів.
 

Ternopil Runday - це можливість пробігтися 5км по найбільш безпечній та екологічній біговій локації у Тернополі. Це зустріти бігових друзів, познайомитися з досвідченими атлетами, долучитися до бігової спільноти, дізнатися про найцікавіші бігові заходи, знайти тренувальний клуб у своєму районі та весело провести час у дружній компанії. При цьому бігати не є обов'язковою умовою, натомість дуже цінується волонтерська допомога: засікати час, сканувати учасників, роздавати токени, фотографувати та проводити розминку/заминку, бо Runday - це соціальний проект, який тримається на волонтерській ідеї! (більше про волонтерство: https://runday.org/volunteering/)

Тож, щосуботи зранку ми збираємось: площа на набережній перед Центральним причалом (як спуститись сходами з фонтаном «Каскад»).

Знайомимося, робимо групову розминку та біжимо 5км! Час кожного фінішера фіксуємо та викладаємо на сайті runday.org. Крім того, ми прагнемо фіксувати наші емоції, і дуже вдячні, коли учасники позначають на світлинах себе, друзів і знайомих...
Ми бігаємо за будь-яких погодних умов! Наші заходи ми ніколи не відміняли та не переносили (тільки під час карантину 2020 р.)

Долучитися дуже просто:
- безкоштовно зареєструватися на www.runday.org (достатньо 1 разу на всі забіги, навіть на інших локаціях)
- не зважати на погоду, настрій чи на жодні обмеження щодо віку або спортивної форми...
- дістатися вчасно до точки збору (локація на Google maps https://goo.gl/maps/o1MVzBfTK4v).

Розклад заходу:
8:45 - збір і розминка
9:00 - старт забігу
9:40 - заминка
Приходьте, запрошуйте друзів і близьких. Для новачків - реєстрація на runday.org.

Обов'язково ☝️ для участі у забігу взяти з собою роздрукований QR код.
Зробимо Тернопіль здоровішим разом!!!

Повний опис заходу, карта та контактна інформація доступна тут: https://runday.org/ua/run/ternopil/tpn/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення