Сімейний фестиваль "Тернопіль спортивний"

Сімейний фестиваль "Тернопіль спортивний"

Увага! Свято перенесене на 29 червня!

Безліч спортивних розваг для всієї сім'ї чекає тернополян 29 червня у парку Шевченка. Старт - о 12.00.

Тернопіль спортивний розпочне свою роботу в полудень. О 12.00 стартує велозаїзд. Це стане сигналом, що фестиваль здоров'я і спорту розпочав свою роботу. Карту велопробігу ми незабаром розмістимо на сайті te.20minut.ua. Наразі ж можемо лише сказати напевно, що участь у ньому може взяти абсолютно кожен тернополянин. І не городянин - також. Для цього просто треба прийти у відправну точку велопробігу із велосипедом – і стартувати! Не обійдеться і без нагород. Номінацій буде безліч – і за найкреативніше вбрання, і за наймолодшого учасника, і, безумовно, за перемогу в заїзді.
Завершиться цей міні-марафон у парку імені Тараса Шевченка, де з 12.00 до 18.00 знайдеться розвага для кожного. На острівку "Чайка" буде дитяче королівство. Тут для найменших і трішки більших будуть аквагрим, ігри, жарти і конкурси, майстер-класи і змога спробувати себе у різних видах спорту. Батьки з дітьми зможуть визначитись, у яку ж секцію варто віддати малюка.
Після завершення велопробігу не варто далеко ховати свого двоколісного друга. Адже упродовж усього свята будуть конкурси, в яких вам знадобиться велосипед, аби виграти один із приємних призів від організаторів та партнерів свята.
Та найбільша злива подарунків буде ближче до вечора – після 18.00. Тоді розпочнеться запальний концерт від провідних тернопільських виконавців, протягом якого розіграють п'ятдесят цінних призів для передплатників газети "RIA плюс".
Отримати шанс на перемогу дуже просто – слід передплатити улюблену газету хоча б на три місяці або заздалегідь, або вже у парку. Там на кожному кроці стоятимуть дівчатка, у яких можна буде отримати квитанцію на передплату та заповітний лотерейний квиток. Останній треба буде власноручно опустити у лототрон – і очікувати на прихильність удачі.
Серед призів буде кухонний посуд, побутова техніка, путівка у чудовий дитячий табір "Артеківець" у Миколаївській області, а також суперприз – велосипеди для всієї родини.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення