«Танцюй зі мною, Україно» Євген Кот та Наталія Татарінцева

«Танцюй зі мною, Україно» Євген Кот та Наталія Татарінцева

Всі анонси від: Палац культури "Березіль"

Концерт «Танцюй зі мною, Україно» в Тернополі відбудеться 31 жовтня о 19:00 в Палаці культури «Березіль» ім. Леся Курбаса

Євген Кот запрошує до танцю в авторському концертному шоу “Танцюй зі мною, Україно”

Мейстер танцювальних сенсів, топовий хореограф-постановник, переможець проекту “Танці з зірками” Євген Кот вирушає в тур Україною з власним авторським танцювальним шоу “Танцюй зі мною, Україно”.

Довгоочікуваний проект, підготовка до якого тривала чотири місяці, побачать глядачі в кожній частині України. В шоу беруть участь топові танцівники найвідоміших перфомансів України.

Вперше на одній сцені з Євгеном Котом виступатиме його дружина, чотириразова чемпіонка світу з танцю на пілоні, майстер спорту з художньої та естетичної гімнастики Наталя Татарінцева.

“Танцюй зі мною, Україно” – це унікальне дійство на великій сцені, що об’єднає хореографічний сторітелінг Євгена Кота, грацію Наталі Татарінцевої та вібрацію серця кожного глядача, аби залучити щонайбільше людей танцювати заради життя.

“Танцюй зі мною, Україно” – це хореографічний сторітелінг Євгена Кота, що занурить глядача в історію його життя, яку досі ніхто не чув. На вас чекатимуть не лише високоякісні постановки, а й сенсаційні зізнання.

Шоу складатиметься з трьох блоків: “Танцюй”, “Зі мною”, “Україно”, у кожному з яких глядачі відкриють для себе глибокі сенси. Особливий блок буде присвячений українським традиціям, культурі та нашій самоідентифікації.

Благодійний тур проїде країною на підтримку гуманітарного проекту ”Safe&Smart” Фонду Сергія Притули з реконструкції та обладнання шкільних укриттів на деокупованих територіях.

ЗАПРОШУЄМО ДО ТАНЦЮ!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення