Тренінг "Якщо можеш не пиши"

Тренінг "Якщо можеш не пиши"

Всі пишуть: в блогах, щоденниках, соцмережах, на парканах. Надсилають листи, повідомлення, розклеюють оголошення, видають книжки.

Ти думаєш – і собі треба десь зробити допис. А може, вже працюєш в Digital Marketing та маєш писати, редагувати тексти й працювати з копірайтерами.

Створення текстового контенту – одна з найважливіших складових цифрового маркетингу. Приходь, ми заборонимо тобі писати всілякі дурниці. Навчимо складати речення так, щоби тебе розуміли з першої літери. Ти дізнаєшся, які запитання ставити до тексту, як підійти до цільової аудиторії та яких слів не варто вживати взагалі.

Спікерка – Елена Алчанова (Elena Alchanova), Content Master Beetroot Academy, колумністка проєкту The Devochki та екс-журналістка освітньої платформи LABA. Олена має 5 років досвіду роботи з інтерв’ю, аналітичними статтями, колонками – як журналістка, копірайтерка та редакторка. Вона допоможе тобі почати писати, а також – подивитися на власні твори з критичного боку.

Вхід вільний, але реєстрація обов’язкова: https://forms.gle/TgBMQXnqwacytyNM8

Кількість місць обмежена.
Чекаємо у Центр Науки Тернополя

А якщо тобі сподобається наша лекція, ми розкажемо більше на курсі з Digital marketing, який стартує в академії. Адже копірайтинг – це лише частина курсу.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення