Зустріч з письменником та перекладачем Антоном Санченком

Зустріч з письменником та перекладачем Антоном Санченком

Зустріч з письменником, публіцистом та перекладачем Антоном Санченком відбудеться у Тернопільській обласній бібліотеці для молоді 22 вересня. Початок - о 15.00.
На лекторії "Красиве і корисне", автор книг "Баркароли", "Нариси бурси", "Самовчитель" та "Левантійські канікули" розповість про несподіванки творчості та морські пригоди, славетних світових мариністів і
майбутнє української книги.

Для довідки:
Антон Санченко народився в Херсоні. Закінчив середню школу Києві 1983 року. 1986 року закінчив Херсонське мореходне училище. Працював начальником радіостанції в Керчі, Херсоні, Одесі, Стамбулі та Піреї.
У 2005 року Антон Санченко закінчив філологічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Оповідання письменника  друкувалися в часописах, газетах, на літературних інтернет-сайтах. Перша збірка під назвою "Вызывной канал" вийшла 2003 року.
2008 року у видавництві "Факт" вийшла збірка оповідань "Баркароли" та роман-придибашка "Весілля з Європою".
У 2010 році вийшла електронна книга оповідань Антона Санченка "Нариси бурси" — одна з перших електронних книг в українській літературі.
2011 у видавництві "Темпора" — збірка «Нариси бурси» та у видавництві "К.І.С." — колективний переклад книги "Навколосвітня подорож вітрильником наодинці" капітана Джошуа Слокама. Книга "Нариси бурси" увійшла до п'ятірки фіналістів конкурсу "Книга року BBC – 2011".

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення