Аграрний форум "AgroVin 2017"

Аграрний форум "AgroVin 2017"

Ви власник або керівник агропромислового підприємства? 
Не пропустіть унікальний шанс дізнатися більше про інновації та можливості розвитку вашого бізнесу на аграрному форумі «AgroVin 2017»!

Форум організовується Центром Підтримки Бізнесу м. Вінниці на базі Вінницького Клубу ділових людей за підтримки Європейського Банку Реконструкції та Розвитку в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Дата: 12-13 жовтня 2017р.
Місце: КВ «Гостевія» (10 км. від Вінниці по Київській трасі, Стрижавка, Вінницька область)

«AgroVin 2017» - це 2 дні корисної інформації та B2B зустрічей, ідей та інновацій, 150 учасників, потенційних партнерів та інвесторів, 25 спікерів - фахівців агропромислового сектору, представників міжнародних донорських організацій, а також агротур по сільськогосподарським та харчопереробним підприємствам Вінницької області.

Основні панельні дискусії:
- Презентація державних та міжнародних програм підтримки агробізнесу
- Стан та перспективи розвитку агропромислового сектору України
- Презентації успішних кейсів та інновацій у с/г: професійне бджільництво, органічне вирощування та виробництво еко-продуктів, тепличне господарство, плодоовочівництво, інноваційне фермерство
- Презентації інноваційних рішень і механізмів у переробці та с/г машинобудуванні, IT-технології в с/г

Участь в форумі є безкоштовною для учасників, які заповнять аплікаційну форму та отримають підтвердження від організаторів. Перевага надаватиметься власникам та керівникам аграрних та харчопереробних підприємств. 

Реєстрація до 5 жовтня за посиланням та за тел. +380975058050, [email protected]

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення