Академічний театр музики, пісні і танцю «Зоряни»

Академічний театр музики, пісні і танцю «Зоряни»

Незабаром у Вінниці відбедеться виступ Академічного ансамблю пісні і танцю «Поділля»!

До 75-річчя найстаршого професійного колективу Вінниччини та одного із кращих народних колективів держави – Академічного ансамблю пісні і танцю «Поділля» – їхні колеги з регіонів України готують свої вітання в проекті «НА ГОСТИНУ ДО «ПОДІЛЛЯ». 

Першими "Поділля" вітає Академічний театр музики, пісні і танцю «Зоряни»! Гастрольно – концертні маршрути Академічного театру музики, пісні і танцю “Зоряни” – це, практично, усі міста України та країни Західної Європи, серед яких Німеччина, Бельгія, Голландія, Франція. Під час гастрольного турне по Франції відбулося 45 концертів у містах Ліон, Бордо, Ман. Три концерти з успіхом пройшли у Парижі. Зйомки колективу "Зоряни" у популярному телевізійному шоу Жака Мартена та запис його виступів у програмах французьких радіостанцій “Ностальжі” та “Європа-2”, які стали інформаційними спонсорами турне, дали можливість познайомити європейського глядача з майстерністю українських артистів.

Творче кредо колективу - три складові: музика, пісня і танець. У програмі театру – патріотичні, ліричні і жартівливі народні та сучасні пісні, оркестрові мелодії, яскраві обрядові танці та музично-хореографічні композиції, які сягають своїм корінням у фольклорні традиції, до автентичних джерел української пісні, а також танцювальна музика народів світу.

Коли: 11 жовтня о 18:30
Місце проведення: Вінницька обласна філармонія
Вартість квитків:100-320 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення