АКВАРІУМ БГ65. ДВЕРІ ТРАВИ

АКВАРІУМ БГ65. ДВЕРІ ТРАВИ

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Увага! Концерт перенесено на 7 червня! Всі придбані квитки на попередню дату дійсні!
БОРИС ГРЕБЕНЩИКОВ І ГРУПА «Акваріум» З НОВОЇ ПРОГРАМОЮ у Вінниці!


Філософія, що пройшла через покоління. Лірика, проросла крізь каміння і терни волелюбний і протестності рок-н-ролу. Думка, яка прагне далеко за межі усього мирського і повсякденної суєти. Все це він - легендарний Борис Гребенщиков!

«Творець епохи» – так говорить про Б.Г. BBC, і, мабуть, це – найвлучніша характеристика для кумира мільйонів. Людина, що створила навколо себе новий світ, нову міфологію, залишається ідолом для кількох поколінь шукачів правди й істини.
Самобутня музика, глибокі тексти, абсолютна відвертість з публікою – за цим приходять на творчі зустрічі з артистом натовпи людей. А ще – за впізнаваним проникливим вокалом, ніби живою губною гармошкою… Тож і цього разу будуть ваші улюблені записки із залу та до щему відверті відповіді.

Творчі зустрічі Б.Г. торкаються серця, а вік – неважливий. Почути культового діяча приходять студенти. А дорослі щиро жалкують, що не мали такої крутої нагоди у власні юнацькі роки.
Приходьте, щоб на повну всотувати духовність та філософію неймовірного Б.Г.!

Акваріум — один з найдавніших нині діючих російських рок-гуртів.  Незмінний член та лідер гурту — Борис Гребенщиков - радянський і російський поет і музикант, культовий виконавець 1980-х-2000-х.

БГ і група «Акваріум» - як і раніше актуальна і незрівнянно! Представники чи не останнього покоління рокерів, які «любов римували без мату», чия музика і вірші виконані глибоким і справжнім змістом, продовжують грати - і на Світових Сценах і спонтанно площах і вулицях міст. А все тому, що їх творчість - це не стільки сценічне мистецтво, а щира, чесна, вічна музика і вірші про життя в стилі рок-н-рол.

Філософія, що пройшла через покоління! Лірика, проросла крізь каміння і терни волелюбний і протестності рок-н-ролу! Думка, яка прагне далеко за межі усього мирського і повсякденної суєти. Все це він - легендарний Борис Гребенщиков! Цього року Отця Російського Рока, Поетові і Музикантові виповнюється 65 років. Відзначає свій ювілей Борис Борисович на сцені - виступами в турі по містах України.


Нова програма БГ і групи «Акваріум» називається «Двері Трави» - на честь його однойменної пісні, яка в 2017 році вийшла в абсолютно новому аранжуванні. Сам Борис Борисович не раз зізнавався, що саме цю пісню, написану дуже давно, йому не вдавалося виконати правильно і точно. І лише коли «Акваріуму» виповнилося 45, а сам БГ наблизився до 65-ти, знайшлося справжнє і справжнє звучання.

Коли: 7 червня о 20:00
Місце проведення: Театр Садовського
Вартість квитків: 350-1290 грн

На вас чекає оновлений склад розширена програма з легендарних і абсолютно нових пісень!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення