Ансамбль ім.Павла Вірського 11 жовтня у Вінниці. Нова програма!

Ансамбль ім.Павла Вірського 11 жовтня у Вінниці. Нова програма!

Всі анонси від: Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

Гордість України - Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського – з нагоди 80 ювілейного сезону їде у Вінницю!

11 жовтня о 19.00 у вінницькому Будинку офіцерів найкращі танцюристи України, що неодноразово підкорювали знамениті сцени світу, вдарять гопака і презентують всі найкращі номери свого славетного ансамблю!

Вражаючі хореографічні постановки, що стали легендами, нові цікаві номери і дві години абсолютного захвату від безмежної краси і величі українського танцю – цей феєричний концерт ви запам’ятаєте надовго!

Розкішні костюми, грандіозні хореографічні картини, живий оркестр і 100 найкращих артистів на одній сцені, які щосекунди вражають найскладнішими трюками і нереальною, просто фантастичною танцювальною майстерністю – шквал овацій і захоплених вигуків «Браво!» Ансамбль ім. Вірського зриває одразу, як з’являється на сцені. Всюди і завжди!!!

Гастролі у понад 80 країнах і абсолютні аншлаги у найпрестижніших залах світу, серед шанувальників –  королівські персони і легендарні митці, від королеви Єлизавети ІІ і Фіделя Кастро до Сальвадора Далі і Сержа Лифаря – вже 80-й сезон поспіль світ, стоячи, аплодує Ансамблю ім. Вірського!

Високе мистецтво української культури, ідеальне відтворення краси старовинних обрядів і танцювальний талант на межі людських можливостей!

Артисти Ансамблю ім. Вірського подолали силу земного тяжіння! Виконуючи архіскладні елементи, грандіозні трюки і віртуозні оберти, вони буквально злітають над сценою! Пристрасні й енергійні, веселі й харизматичні, повні життя і любові до Батьківщини, танцюристи кожен виступ перетворюють на вершину досконалості.

На концерті 11 жовтня Ансамбль ім. Вірського презентує вінничанам нову програму, до якої увійшли старовинні і сучасні танці різних регіонів України. Не пропустіть танцювальну подію світового масштабу, під час якої ви побачите динамічну та витончену фольклорно-хореографічну виставу, отримаєте заряд колосальної енергії, відчуєте ейфорію і непідробний драйв величної культури України!

Квитки на концерт вже у продажу! Купуйте на сайті http://bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр», Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

Безкоштовна доставка квитків у будь-яку точку Вінниці: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Виступ Ансамблю імені Вірського - це унікальний симбіоз кольору, енергії і артистизму. Яскраві і виразні рухи, віртуозні стрибки, блискавичні оберти, синхронність виконання, оригінальна інтерпретація народних стилів, філігранна хореографія і неперевершена зміна динаміки танців - від меланхолії до ейфорії. Кожен, хто прийде на їх виступ, ніколи не забуде те, що побачить. Це абсолютно унікальні враження, які ви не отримаєте від жодного іншого танцювального колективу! 

З дня заснування у 1937 році Ансамбль ім. Вірського утримує звання одного з найкращих танцювальних колективів світу. Від дивовижно-барвистих народних українських танців і масштабних хореографічних картин, що відображають минуле і сучасне життя українців, перехоплює подих у кожного глядача! Красу чудових постановок прекрасно доповнюють вишукані концертні костюми, буйство вишивки й мережив, що створені вручну стародавніми народними майстрами і кращими художниками України.

Переповнені зали, море квітів, багряні від оплесків долоні, істерики, сльози, крики. Гул і тупіт, від яких, здається, обрушиться стеля й стіни. Живі коридори фанатів, південно-американці, що долають на автобусі півтисячі кілометрів, аби тільки побачити виступ. На світових гастролях Ансамблю ім. Вірського картина скрізь одна — як на концертах «Бітлз». 

Фанатичну любов західної публіки і преси Ансамбль ім. Вірського завоював давно. І навіть тоді, коли здається, що вершина віртуозності вже досягнута, з кожними новими гастролями, з кожним номером неперевершені артисти підіймають глядачів до нових вершин естетичного екстазу!

Які нові сюрпризи приготував Ансамбль імені Вірського, вінничани побачать 11 жовтня о 19.00 у Будинку офіцерів. Найбагатша палітра народного мистецтва України промайне перед вашими очима на цьому феєричному концерті! Вас чекає унікальне танцювальне шоу на грані людських можливостей, а також запальна українська енергетика і колорит!

Пригощає ресторан «Тифліс»
Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення