Bereziv Bander Fest 15-17 липня

Bereziv Bander Fest 15-17 липня

Всі анонси від: Way to Freedom

Хочеш провести своє літо яскраво? Тоді “Березів Бандер Фест” – це саме те, що ти шукаєш! Море позитиву та якісної музики, неймовірна краса Карпат та лише найкращі емоції!

Все це чекає тебе влітку на одному з найкращих музичних фестивалів країни. Майстер-класи, виступи народних колективів, розваги, дитячий пісенний конкурс, виступи молодих українських гуртів та гігантів української музики. А ще на “Березів Бандер Фест” на вас чекатимуть яскраві музичні сети від кращих діджеїв України.

Серед оголошених учасників: Івано-Франківський гурт ГРЕЙ ДЕР, гурт KOZAK SYSTEM, гурт «НЕ лізь БО вб'є», гурт "КОМУ ВНИЗ", Хас (Назар Хассан) засновник та учасник гурту RIZUPS,  гурт КАРНА.

“Березів Бандер фест” – це етнофестиваль в патріотичному дусі. Тут ви зможете не лише насолодитися якісною українською музикою, а й гарно відпочити, насолоджуючись чарівною красою Карпат. Тут ви зможете відірватись на повну під українську музику в незвичному місці, а саме: в мальовничих Карпатах, пожити в горах в сформованому наметовому містечку на свіжому гірському повітрі, взяти участь в екскурсіях визначними стежками воїнів УПА, помилуватись краєвидами Карпат, взяти участь у вишколі від провідних воїнів нашого сьогодення ВО “Тризуб”, покататись на конях, взяти участь в інших розвагах та майстер-класах.

З Вінниці організовується великий автобус на 70 місць.
Деталі за телефонами: +38 (067) 405 26 61, +38 (063) 443 12 13
Сторінка заходу у соцмережах: http://vk.com/berezivbanderfest, http://vk.com/turclubvtei

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення