Біографічна драма "Танцівниця"

Біографічна драма "Танцівниця"

Біографічна драма "Танцівниця" про історію молодої дівчини, яка міряла підкорити світ.  
Рік: 2016
Країна: Франція, Чехія, Бельгія
Режисери: Стефані Ді Джусто
Жанр: біографічний, драма, музика
Прем’єра (у світі): 13.05.2016
Тривалість: 108 хв
Вікові обмеження (років): 18
В ролях: Стефані Соколинскі, Гаспар Ульель, Мелані Тьєррі, Лілі-Роуз Мелоді Депп, Франсуа Дам'єн, Луі-До Де Ланкасе, Темзін Мерчант

Сюжет: Дія фільму відбувається у Нью-Йорку у 1887. Головна героїня - молода танцівниця Марія-Луїза, яка мріє підкорити Америку і стати великою актрисою. Одного вечора під час свого виступу у танцювальному номері вона випадково заплутається в своїй сукні. Але Марія намагається встояти, щоб не впасти  і продовжує кружляти. Глядачі не одразу розуміють, ще це не заплановано. Але таким чином, сама того не підозрюючи, юна танцівниця започаткуовє новий, зовсім інший стиль танцю - модерн.
Після цього випдаку Марія-Луїза стала Лої Фуллер, її стали називати електричною феєю, іконою, палаючим символом покоління. Вона стала музою відомих братів Люм'єр і Тулуз-Лотрека, відомого в Парижі кабаре, а її танець метелика показують в Гранд Опера. Але слава - це не все.
Одного разу Лої Фуллер зустрічається з юною Айседорою Дункан, і це все ставить під загрозу її непросту любов з покровителем і саму суть винайденого нею нового напряму мистецтва.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення