Благодійна виставка-ярмарок "Творимо добро"

Благодійна виставка-ярмарок "Творимо добро"

27 вересня у Вінницькому Універмазі відбудеться благодійна виставка-ярмарок «Творимо добро» для діток, батьки котрих постраждали в АТО, а також переселенців із зони бойових дій. Керівником та організатором заходу є Анна Василишина, надзвичайно сильна людина з чуйним і добрим серцем. Вона вже понад вісім років навчає малюванню діток з обмеженими можливостями, причому, в групі займаються і фізично здорові діти. Анна говорить що такий підхід якнайкраще дозволяє розвиватися і тим і іншим.

Виставка проводиться у Вінницькому Універмазі (3-й поверх, зона подіуму). Розпочнеться все святковим концертом, де будуть виступати місцеві танцювальні та вокальні колективи, а також вихованці студії «Творимо разом», а дизайнер Катерина Подрєзова презентуватиме колекцію "Я та Україна". До уваги присутніх буде представлена виставка картин, яка налічує понад 60 дитячих малюнків та робіт самої наставниці. Проводитимуться майстер-класи, для всіх охочих,з виготовлення різноманітних цікавих дрібничок а також і з малювання. Відвідають виставку та проведуть декілька мйстер-класів майстри студії пісочної анімації з м. Хмельницького.

Запрошуємо всіх долучитися до гарної справи і зробити свій внесок у допомогу тим, хто цього наразі дуже потребує. А ще, це чудова нагода спробувати щось новеньке для себе, поринути у кольоровий світ дитинства, поглянути на все з іншого боку.

Приходь те 27 вересня о 12:00 до Вінницького Універмагу (3-й поверх, зона подіуму), будемо надзвичайно раді бачити кожного.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення