10 речей, які потрібно встигнути зробити до Нового року

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
11 грудня 2021

Грудень кожного разу настає так несподівано, що спочатку з сумом усвідомлюєш, що так швидко пролетів цілий рік, але зате потім заспокоюєшся в приємних думках про те, що сама казкова його частина напередодні свят все ще попереду. І не зважаючи на те, що за вікном ну зовсім не зимова і сввяткова погода, новорічний настрій ніхто не відміняв!)
В найніжніших почуттях до грудня та до початку свят MoeMisto склали список важливих, приємних і корисних справ, які варто здійснити саме в цьому місяці, не відкладаючи їх на Новий Рік.

10 речей, які потрібно встигнути зробити до Нового року

1. Прикрасити будинок

Чим раніше, тим краще: щоб створити святкову атмосферу прямо зараз і прокидатися, розглядаючи саморобні сніжинки і зірки під стелею, потім снідати, медитуючи на миготливі вогники на вікні, а ввечері приймати ванну з запахами цитрусових і сандалу, заспокоюючи себе тим, що до Нового року у вас ще буде море таких натхненних моментів.

2. Скласти список подарунків

Купівля подарунків - та сама операція, яку ми зазвичай відкладаємо на потім і в підсумку перетворюємо в божевільну гонку по магазинам на останньому диханні. Чим раніше ви приступите і чим раціональніше підійдете до процесу, тим менше буде стресу. Почніть з списку потенційних одержувачів подарунка, який, одного разу склавши, можна суворо скорегувати пізніше і розділити на три графи: тих, кому ви подаруєте в першу чергу щось особливе, тих, кому можна купити приємний міні-сувенір, і тих, кому досить буде листівки.

3. Підвести свої власні підсумки року

Для цього достатньо вранці у вихідний відправитися на самоті в кондитерську з величезними скляними вікнами, замовити собі каву з чимось зрадницьки-солодким і смачним, взяти блокнот і присвятити час для корисної рефлексії: що вдалося зробити, а що не склалося; якими змінами ви задоволені, а якими - ні; що ви хотіли б змінити в наступному році і як це зробити.

4. Позбутися від боргів

Не тільки матеріальних і не тільки перед кимось стороннім, але і перед самою собою. Згадайте, які справи і проекти ви хотіли завершити і не відкладайте їх на січень, а беріться за них прямо зараз. Подумайте, чи не забули ви про обіцянки, які давали комусь, і втілюйте їх в життя до Нового року, якщо це можливо.

5. Купити собі прикрасу, про яку давно мріяли

По-перше, тому що ви це заслуговуєте. По-друге, якщо обдарувати себе на початку грудня, то в кінці зростає шанс отримати ще прикраси в подарунок від інших, а значить, грудень вже не буде здаватися таким вже жахливим і холодним місяцем зими …

6. Подивитись кращі новорічно-різдвяні фільми
 

Погодьтесь, старий добрий фільм, або ж весела комедія про дива, які трапляються на свята, точно зможуть покращити настрій! А якщо подивитись разом з родиною пригодницьке фентезі про те, як добро перемагає зло, то налаштуватись на святковий лад буде значно легше. А ще, ткі спільні перегляди дуже об'єднують!)
Отож, обирайте фільм, вмощуйтесь зручніше і зробіть свої зимові вечори насиченими та яскравими.

Обрати фільм для перегляду можна тут:
 https://moemisto.ua/vn/blog/novorichni-ta-rizdvyani-filmi-dlya-vsieyi-rodini-936.html

7. Почати налаштовуватися на Новий рік і Різдво раніше всіх

А саме скласти собі плейлист з музики з новорічним настроєм - від Мерайї Кері та її All I Want For Christmas Is You і Мадонни з Santa Baby до ваших улюблених пісень, які асоціюються саме з цим святом, - і слухати цю музику в машині або в плеєрі по дорозі на роботу. А ввечері переходити до різдвяних фільмів: «Один вдома», «Реальна любов», «Чудо на 34-ій вулиці», «Інтуїція», «Набережна Орфевр», «Відпустка за обміном», «Несплячі в Сіетлі», «Поганий Санта »... Цей список можна продовжувати нескінченно.

8. Поекспериментувати з рецептами

Наприклад, навчитися пекти смішні різдвяні печива у вигляді чоловічків або потренуватися в приготуванні низькокалорійних салатів, на які можна буде безсовісно налягати всю новорічну ніч і наступні два дні після свята.

9. Купити собі теплу піжаму, плед і шкарпетки

Це навіть важливіше, ніж святкове вбрання для зустрічі Нового року, тому що в останньому ви проведете всього кілька годин в ніч з 31 грудня по 1 січня, а в затишній піжамі, зігріваючих шкарпетках і під пледом - гарантовано кілька днів в проміжку між 1 і 11 січня.

10. Не ставати на ваги, не морочитися на тему фігури і менше хвилюватися

Вам і так перед святом належить міні-кінець світу, коли доведеться за кілька днів закінчити всі робочі справи, а потім «потонути» в справах домашніх. Схуднути перед Новим роком - це те ж саме, що і засмагнути перед відпусткою, а саме абсолютно марна спарва і неефективне заняття. Так що про фігуру подумаєте після 14 січня, а поки плануйте просто насолоджуватися святами, як душа забажає.


Всім гарного свята☺

Афішу Новорічних заходів у Вінниці шукай тут

Коментарі до події (1)
  • Elena Elena 12 Грудня

    Хочемо записатися, як це зробити?
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Ретро-музей АвтоМотоВелоФотоТелеРадіо у Вінниці!
Ретро-музей АвтоМотоВелоФотоТелеРад... Думаєте, що музеї - це нудно, старомодно і невесело!? Помиляєтесь!) Вінницькі музеї якраз навпаки - ламають стереотипи...
Найкращі цитати Ліни Костенко: про життя, кохання, людей, пандемію і ....війну та полтику!
Найкращі цитати Ліни Костенко: про... 19 березня 2024 року святкує свій 94-річний ювілей геніальна людина, українська поетеса, одна з найвідоміших жінок сучас...
Зустрічаємо весну: які кольори в макіяжі модні цього року
Зустрічаємо весну: які кольори в ма... Ще зовсім недавно одним із помітних весняних трендів був мономакіяж, заснований на акцентах, виконаних одним-єдиним коль...