15 речей, які варто зробити у травні у Вінниці

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
15 травня 2017

На календарі середина травня. 15 днів уже минуло, а що запам'ятолось!? Команда MoeMisto.ua пропонує список з 15 справ на наступних 15 днів. Щоб кожен день у Вінниці запам'ятався, був цікавішим за попередній і став чимось особливим для кожного з нас. 
Отож, вперед! Якщо є що додати до списку, пишіть коментарі☺

15  речей, які варто зробити у травні у Вінниці

     1. Подивитись п’яту частину Піратів Карибського моря.
Саме цього року, у травні, виходить одна з найочікуваніших стрічок 2017 року  - Пірати Карибського моря: Мерці казок не розказують.
Цей фільм був у рейтингу ТОП-10 найочікуваніших фільмів 2017 року.
Нарешті фанати дочекались - п’ята частина всесвітньовідомої картини про пригоди піратів, головним героєм яких є незмінний Джек Горобець - Пірати Карибського моря: Мерці казок не розказують.

     2. Присвятити день здоровому способу життя та спорту. І у Вінниці таке зробити можливо. Уже втретє у нашому місті проводиться щорічний загальноміський пробіг “Вінниця біжить”. Традиційно, у травні, жителі та гості міста збираються на центральну вулицю міста, щоб разом з усіма пробігти свою дистанцію. Бігти можуть як діти так і дорослі. А ще краще, бігти усією сім’єю.
Отож, обираймо собі дистанцію (1 чи 9 км) і  готуймось 27 травня  довести самому собі, що Вінниця Біжить і ти також зможеш!!!Маршрту забігу дивись тут.

     3. Влаштувати свято дітям може кожен. Навіть якщо у вас немає власних дітей, приходьте на свято з племінниками, дітьми друзів, з молодшими братами і сеcтрами. Адже у Вінниці 27 травня у міському центральному парку грандіозне свято дитинства від газети RIA.
Дізнавайся більше, що точно порадує малечу та яка програма Свята дитинства 2017 


     4. Попіклуватись про свою кар’єру варто навіть тоді, коли у вас є постійна робота і ви нею задоволені. Навіть якщо змінювати  роботу найближчим часом не плануєте, потрібно все ж таки бути в курсі трендів сучасного кар’єрного ринку. Так у Вінниці, як і між іншим, в 10 обласних центрах України, пройде масштабний день кар'єри "PROFIT DAY

     5. Кружляти у танці під ритми Monatika можуть як українці, так і гості Євробачення, які мали нагоду побачити виступ співака на відкритті цьогорічної церемонії.
Концерт Монатіка був оголошений у Вінниці ще зимою. І фани мабуть уже зачекались мегадрайвового, позитивного, танцювального, вибухового, справжнього співака 2016 року. Отож, зустрічай Monatik у Вінниці.


     6. Cвяткувати день Європи разом з усім містом. Цьогоріч святкування Дня Європи у Вінниці ювілейне. Уже 10 років поспіль вінничани виходять на вулиці міста, проводять тематичні паради, розважаються, беруть участь у майстер-класах, слухають цікаву європейську музику, влаштовують тематичні фестивалі, організовують локації та розваги. І все це називається День Європи у Вінниці! І цього року він буде особливий.

     
     7. Насолодитись джазом
у Вінниці можна щороку, навіть кілька разів на рік. Всі пам’ятають традиційний джазовий фестиваль, яки відбувається восени. Але чекати осені - так довго. На допомогу прийдуть саксофоністи унікального українського колективу – Ukrainian Saxophone Ensemble. Майстри саксофонної справи подарують вінничанам справжню шоу-програму. Купуй квитки онлайн.

   
      8. Відвідати музей науки
у травні обов’язково потрібно, тому що це новий, нещадовно відкритий заклад. Кажуть, там цікаво як дітям, так і дорослим. А ще, там цікаві експеременти, корисні майстер-класи та розіграші. Враження нові та корисні вам гарантовані. Дізнавайся більше про музей Науки у Вінниці
 

     9. Перевірити свій зір пропонує у травні Подільський центр зору. І не лише перевірити, а дізнатись більше про лазерну корекцію зору, побачити відео зі справжньої операційної, поспілкуватись з людьми, які вже подбали про свій зір і зробили лазерну корекцію. Ми завжди анонсуємо розваги та відпочинок. Але не забувайте про себе і свій зір - приходьте на студію лазерної корекції зору.


     
     10. Прогулятись на теплоходах
Вінниці - для когось така прогулянка, може, й не вперше. Але нехай вони стануть традицією. Пристань “Вінниця”пропонує стандартні "тури" від причалу біля площі Жовтневої і до Сабарова.Також можна замовити екскурсію за індивідуальним маршрутом. Більше про поїздки на теплоходах та розклад дивись тут.  

     11. Спуститись у підземелля - для тебе це страшно?! Чи цікаво?! А якщо те і те, то обов’язково бери друзів та поспішай на екскурсію підземеллями храму Діви Марії Ангельської. З Друзями і нестрашно і цікавіше. Така екскурсія коштуватиме від 30 до 50 грн, а вражень отримаєте чимало. Більше про екскурсії підземеллям у Вінниці.


     12. Знайти скарб. Думаєте це нереально?! Чому ж! Приходь у квест-кімнату “Скарби капітана Флінта” та спробуй знайти скарб. Кімната розрахована на 2-4 гравців. Тож самотужки скарб шукати не доведеться. Читай більше про квест-кімнату у Вінниці.


     13. “Счастья много не бывает” - і саме зі щастям з вами з задоволенням буде ділитись харизматичний Олег Винник на своїх двох концертах у Вінниці. Ви тільки уявіть  - два дня поспіль, два концерти, два шалених дня з музикою Олега Винника. Це буде круто. Купуй квитки на концерт Олега Винника у Вінниці.

     14. Перебороти страх або навпаки, -  подарувати нескінченну масу емоцій зможе вінницький будинок жахів, який розташований у Центральному міському парку. Це унікальний атракціон, аналогів якому у нашому місті немає.  7 кімнат, і кожна “страшна” по-своєму. Не можемо не згадати славнозвісну - кімнату тортур. А втім, розкривати таємниці Будинку жахів ми не будемо. Дивіться самі, що готує для вас Будинок жахів у Вінниці. 

     15. Податися в мандри у травні, або ж на початку літа. Просто взяти, обрати собі поїздку і гайда за новими враженнями, за шаленими емоціями, за приємною втомою, за тим, чим ми так часто сумуємо, коли, скажімо, на роботі чи на навчанні. Отож, вибирай поїздки з Вінниці та готуй фотоапарт.


Афіша Вінниці MoeMisto.ua бажає вам побільше авантюризму, приємних розваг, посмішок, позитиву і драйву. І нехай це лише 15 речей, які варто зробити у травні, пам’ятайте, у Вінниці щодня щось цікаве відбувається.  
Слідкуйте за анонсами подій на кожен день на MoeMisto.ua.
 

Тобі також сподобається: 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Зустрічаємо весну: які кольори в макіяжі модні цього року
Зустрічаємо весну: які кольори в ма... Ще зовсім недавно одним із помітних весняних трендів був мономакіяж, заснований на акцентах, виконаних одним-єдиним коль...
Комфортно й трендово: яке взуття взяти на весну–2024?
Комфортно й трендово: яке взуття вз... Новий сезон веде за собою й нові тренди. Це не означає, що ви маєте оновлювати весь гардероб. Але якщо подобається додав...
5 незабутніх спортивних подій, які варто не пропустити в березні 2024 року
5 незабутніх спортивних подій, які... Дізнайтеся про п'ять захопливих спортивних подій, які варто відвідати в березні 2024 року. Окрім цього, отримайте найсві...