5 найкорисніших мобільних додатків для мандрівників

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
21 грудня 2016

Подорожі стали набагто зручнішими з використанням новітніх мобільних додатоків. отож, які корисні мобільні додатки для мандрівників суттєво допоможуть як в організації поїздки, так і на місці, в процесі дослідження нових міст, країн і насолоди ними.

5 найкорисніших мобільних додатків для мандрівників

 Технології давно займають значну частину нашого життя. Якщо ви подорожуєте, часто літаєте, шукаєте місця де переночувати і на що подивитися. Значить ви - досвідчений мандрівник. Але озброївшись сучасними технологіями і корисними сервісами ви станете набагато просунутішим. У нашій сьогоднішній підбірці ми пропонуємо корисні мобільні додатки для мандрівників, які допоможуть вам у будь-яких поїздках та подорожах!
Отож, обираємо тури з Вінниці і сміливо вирушаємо у поїздку!

    • iReady Trip (iOS)


Постійно забуваєте покласти у валізу ласти чи зубну щітку? Додаток  iReady Trip вирішить цю проблему. Його фішка полягає в тому, що він допомагає підготуватися до подорожі, а саме зібрати всі необхідні речі. На сайті представлені списки більше ніж 250 предметів, які розділені по категоріях відпочинку - від пляжу до походу, так і по варіантам упаковки - від валізи до рюкзака. Також iReady Trip підказує необхідну кількість речей в залежності від тривалості подорожі - на п’ять днів п’ять пар шкарпеток і так далі. Абсолютно всі категорії і списки можна редагувати або додавати нові.
Скачати для iOS

  • Airbnb (iOS/Android)

Хочете відчути себе як вдома? Все дуже просто. У додатку розміщена інформація про більш ніж 450 тисячах приватних будинків у 34 тисячах міст по всій планеті  готових прийняти у себе туристів. На вас чекає цікаве спілкування з господарями будинків, домашня атмосфера і приємна ціна (торгуватися не просто можна, а треба).

Скачати для iOS
Скачати для Android


Booking.com (iOS/Android)

Культовий додаток з бронювання готелів, який став дуже популярним. Додаток дозволяє легко і часто за вигідною ціною забронювати номер в будь-якій точці світу. Вносьте зміни в будь-який час. Ви завжди знайдете готель на свій смак за помірними цінами. Додавайте бронювання готелів в календар і плануйте подорожі по декільком місцям.
Скачати для iOS
Скачати для Android

  • FlightBoard (iOS/Android)

Екран вашого телефону перетвориться на  онлайн-табло будь-якого світового аеропорту з оновленням інформації кожних 5 хвилин за допомогою додатка FlightBoard. Доступний простий обмін інформацією польоту з друзями і сім'єю. Зручний інтерфейс оптимізовиний під екрани планшетів.
Скачати для iOS
Скачати для Android

   • Tripomatic (iOS/Android)

Вдало спланований відпочинок можне принести незабутні емоції. В цій надзвичайно серйозній і відповідальній справі Tripomatic стане вам у пригоді.  Додаток покаже вам де розташовані визначні місця, навіть, в автономному режимі. Прогноз погоди, шаблонні туристичні напрямки, і так далі. Ви зможете Завантажити і роздрукувати у ваш особистий путівник у форматі PDF (в Інтернеті)
Скачати для iOS
Скачати для Android


Вибирайте, завантажуйте і користуйтеся додатками, щоб зробити свою поїздку ще комфортнішою!

Коментарі до події (1)
  • 322 22 Грудня

    Norm tak
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Нові рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей щодо обмеження доступу
Нові рішення Комісії з регулювання... Блокування нелегальних казино, деталі про моніторинг та ліцензії. Комісія з регулювання азартних ігор ухвалила рішення...
7 унікальних та цікавих місць Вінничини
7 унікальних та цікавих місць Вінни... Україна така розмаїта та багата на цікавинки. Наша Вінничина не виняток! У Вінницькій області є чимало унікальних місць,...
Найкращі бюджетні планшетні ПК: ТОП-2024
Найкращі бюджетні планшетні ПК: ТОП... У скрутні часи далеко не кожен українець може дозволити собі придбати планшет верхнього класу. Втім, впадати у відчай не...