5 причин піти на концерт Pianoбой у Вінниці

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
25 лютого 2019

20 травня у Вінниці запланований концерт Дмитра Шурова - Pianoбой. До концерту залишилось зовсім мало часу. Якщо ви  не вирішили, чи варто вам йти на концерт Pianoбой у Вінниці, то MoeMisto.ua пропонує вам 5 причин, чому вам варто купити квитки на концерт Піанобоя у Вінниці! 

5 причин піти на концерт Pianoбой у Вінниці
Причина №1

Всі ми знаємо, що Pianoбой - це наш земляк - Дмитро Шуров! А земляків, як відомо, варто підтримувати.) Народився Дмитро 31 жовтня 1981 року у Вінниці і навіть закінчив 4 класи Вінницької музичної школи. І саме  тут навчився грати на музичних інструментах. Концерт Піанобоя у Вінниці відбудеться вже не вперше. Хто був на концертах в минулих роках, зможе підтвердити, що було круто. Отож і цього року наш талановитий вінничанин Дмитро не підкачає.


Причина №2

Місцем для концерту Pianoбоя цього року обрано театр ім. М. Садовського. Це просто чудове місце для подібного формату концерту. Артист зарядить місце неабиякою атмосферою і подарує круті емоції. Захоплююче, яскраво, вражаюче...

Причина №3

Хто слідкує за творчістю Дмитра Шурова, той з впевненістю може сказати, що цьогорічний формат концерту є  особливим. Так Ви зможете почуте нове звучання старих пісень та почути нові.
Прем'єра пісні "Все Що Тебе Не Вбиває":


Причина №4 

Вартість квитків на концерт Піанобоя у Вінниці коливається від 190 до 590 грн. В середньому це небагато, порівнюючи з іншими концертами. Так у місцях біля входу квитки коштують 190-350 грн, до речі, найдешевших квитків залишилось небагато, тому хто хоче насолодитись концертом за невеликі гроші, поспішайте придбати.
Найдорожчі квитки обійдуться всього 590 грн, але за концертом ви будете спостерігати з перших місць у залі театру. Оскільки ціна для концертів -  фактор вагомий, то доступні ціни на концерт Піанобоя можна назвати однією з причин, щоб все таки піти. 


Причина №5

Вінниця зустрічатиме концерт Pianoбоя 20 травня. В календарі це понеділок, не середина тижня, не багатообіцяюча п'ятниця, а понеділок. Ви тільки подумайте, що може бути краще, ніж розпочати тиждень з походу на крутий концерт.
А ще можна піти як друзями, так і з коханими, бо Піанобоя слухають і люблять як дівчата так і хлопці. 
 
P. S. Квитки на концерт можуть стати чудовим подарунком коханій чи коханому.

Отож, приходь на концерт Піанобоя у Вінниці і насолоджуйся класною музикою!

   Вам також сподобаються:

Події по темі:
Коментарі до події (3)
  • Андрій Сташук 01 Листопада

    я тоже пойду
  • Svitlana Shurova 01 Листопада

    Побачимось та поспіваємо! (:smile:)
  • Tatka Kalantaj 01 Листопада

    супер!!!
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Зустрічаємо весну: які кольори в макіяжі модні цього року
Зустрічаємо весну: які кольори в ма... Ще зовсім недавно одним із помітних весняних трендів був мономакіяж, заснований на акцентах, виконаних одним-єдиним коль...
Комфортно й трендово: яке взуття взяти на весну–2024?
Комфортно й трендово: яке взуття вз... Новий сезон веде за собою й нові тренди. Це не означає, що ви маєте оновлювати весь гардероб. Але якщо подобається додав...
5 незабутніх спортивних подій, які варто не пропустити в березні 2024 року
5 незабутніх спортивних подій, які... Дізнайтеся про п'ять захопливих спортивних подій, які варто відвідати в березні 2024 року. Окрім цього, отримайте найсві...