Де робити ЕКЗ? Корисні поради з вибору клініки

feskov.ua
Автор:
feskov.ua
27 листопада 2020

Незважаючи на велику кількість пропозицій Клінік репродуктивної медицини і Центрів лікування жіночого і чоловічого безпліддя, що надають комплекс послуг ЕКЗ, досить складно вибрати дійсно гідну установу і не викинути гроші на вітер. Допоможемо розібратися в ситуації.

Де робити ЕКЗ? Корисні поради з вибору клініки

Процедура ЕКЗ в умовах приватної клініки

У приватному Центрі репродуктології доктор приділяє подружжю стільки уваги, скільки потрібно для отримання найбільш повної картини проблем і виробленню тактики подальших дій. У черзі на обстеження не доведеться сидіти з пацієнтами, що мають різні діагнози, включаючи інфекційні захворювання. Все це сприяє моральному комфорту пацієнтів та підвищенню результативності ЕКЗ.  Також важлива наявність сайту, де ви можете знайти докладний опис процедур  і всю інформацію  як на https://feskov.ua/, наприклад.

Якість послуг і обладнання — гарантія успішного ЕКЗ

Більше половини успіху ЕКЗ залежить від якості наявного обладнання. Клініка Феськова А.М. використовує найсучасніші, високотехнологічні репродуктивні технології, обладнання та матеріали. Тут можна отримати повний комплекс послуг: 

  • обстеження з оцінкою результатів,
  • вибрати індивідуальний протокол для кожної пари;
  • обрати найбільш вдалий період переносу ембріона з урахуванням особливостей пацієнта, 
  • підібрати медикаментозну підтримку після ЕКЗ;
  • отримати медикаментозну підтримку протікання вагітності протягом 2-х тижнів;
  • гарантоване УЗД через 21 день. 

Комфортні умови перебування, безпечне передове оснащення, індивідуальний підхід, забезпечені кожному пацієнту. 

KB9yHBhVFc-mfMnG5S24RoXztC-09xiejdtU5_fEJs7glsSq7WMB_u2UY4Yv7SFQorN_8Pw25FK0ieUgw8hqrng2eefOduE2uWca-CqujIhdoHC35TfOmu1vQhUajPENQ-bDrUKx

Додаткові програми для підвищення шансів на результативне ЕКЗ

Клініка ЕКЗ використовує у своїй діяльності авторські методики і програми, які значно підвищують ймовірність отримання повноцінного ембріона:

  • ІКСІ (ICSI) (Intra Cytoplasmic Sperm Injection) — введення відібраного сперматозоїда в цитоплазму яйцеклітини.
  • ІМСІ (IMSI) — вибір активних сперматозоїдів з нормальною морфологією перед ІКСІ. Проводиться з використанням мікроскопа зі збільшенням більш, ніж в 6300 разів.
  • Піксі (PICSI) — відбір сперматозоїда з присутністю гіалуронової кислоти. 
  • Timelapse — покадрова зйомка розвитку ембріонів з постійним наглядом за їх розвитком.  
  • PGD, NGS, лазерний хетчинг, мононуклеари, підсадка бластоцист — про всі деталі процедур пацієнту розповість доктор під час первинної консультації. 

Команда Центра репродукції людини «Клініка професора Феськова А. М.» складається з досвідчених професіоналів, що володіють достатнім досвідом у проведенні успішних екстракорпоральних запліднень. 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Нові рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей щодо обмеження доступу
Нові рішення Комісії з регулювання... Блокування нелегальних казино, деталі про моніторинг та ліцензії. Комісія з регулювання азартних ігор ухвалила рішення...
7 унікальних та цікавих місць Вінничини
7 унікальних та цікавих місць Вінни... Україна така розмаїта та багата на цікавинки. Наша Вінничина не виняток! У Вінницькій області є чимало унікальних місць,...
Найкращі бюджетні планшетні ПК: ТОП-2024
Найкращі бюджетні планшетні ПК: ТОП... У скрутні часи далеко не кожен українець може дозволити собі придбати планшет верхнього класу. Втім, впадати у відчай не...