iPhone 14: модельний ряд новинок

https://comfy.ua/
Автор:
https://comfy.ua/
21 вересня 2022

7 вересня, компанія Apple представила топовий Айфон 14 - найсвіжішу лінійку. Шанувальники яблучних гаджетів давно чекали анонс серії, адже пристрої отримали продуктивний процесор, неймовірні ефективність і автономність. Розглянемо, які моделі увійшли в лінійку і в чому їх особливості.

iPhone 14: модельний ряд новинок

iPhone 14: що запропоновано в базовій моделі

Чіпсет A15 Bionic перекочував з лінійки 13. Жоден Андроїд не зрівняється зі швидкістю роботи цієї платформи. Крім процесора, базовий смарт отримав:

  1. Стильний дизайн. Задня панель залишилася глянсовою, у верхньому кутку розташовані об'єктиви. На лицьовій стороні фронтальна камера і акуратна»чубчик".

  2. Крутий дисплей. Частота оновлення становить 60 Гц, як і в iPhone 13, це хороша характеристика для шанувальників геймінгу. Яскравість дисплея становить 1200 ніт, а діагональ — 6,1 дюйма.

  3. Операційна система і ОЗУ. Працює новинка на основі iOS 16. Зручний інтерфейс, зрозуміла система — все, що потрібно для комфортного використання. Оперативна пам'ять становить 6 ГБ, завдяки цьому запити виконуються максимально швидко.

У базовій модифікації встановлені подвійна камера на 12 + 12 Мп і датчик LiDAR.

iPhone 14 Plus: чим відрізняється від попередньої моделі

Телефон  iPhone 14 plus обладнаний екраном діагоналлю 6,7 дюйма. Збільшений дисплей-відмінна характеристика для тих, хто любить грати на смартфоні і дивитися кіно. Автономність яблучного девайса становить понад 3000 мАг. Забудьте про часту зарядку акумулятора, він витримає довге використання.

Цей телефон створили замість Mini. Компанія Apple завжди вносить зміни в нових лінійках. Крім потужних процесорів і технологічності, користувачі отримують останні втілені ідеї розробників.

iPhone 14 Pro і Pro Max

Лідери серії в плані технічних можливостей. Характеристики айфонів 14 Pro і Pro Max:

  1. Чіпсет A16 Bionic. Він створений за технологією 4-нм процесорів. Розробники поліпшили ядра продуктивності та ефективності. Завдяки цьому швидкість роботи телефонів стала вище на 20%.

  2. Камера. Знімайте фото і відео в професійній якості. Яскраві зображення забезпечені завдяки потрійним об'єктивам. Девайси обладнані модулями на 48, 12, 12 Мп. Знімайте в темний час доби за допомогою яскравого спалаху і нічного режиму.

  3. Дизайн. Задня панель з матовим покриттям. Це новинка, адже базові моделі лінійки з глянцевим корпусом. Матова кришка виглядає елегантно і стильно.

  4. Пам'ять. Користувачеві запропоновано кілька модифікацій-від 128 ГБ до 1 ТБ. Остання-відмінний варіант, якщо зберігаєте велику кількість файлів на телефоні. Пам'ятайте, що від модифікації безпосередньо залежить вартість гаджета.

У про-версіях відсутня чубчик. Розробники розширили корисну площу дисплея. Використовуйте девайс без зорових кордонів. У дизайні спостерігається схожість з айфонами 13 покоління. Округлені кути, лого на задній панелі і блок камер значного розміру. Як і попередники, 14 серія підтримує бездротову зарядку MagSafe.

Нові смартфони від Apple-це стильний дизайн і останні технології в світі електроніки. Шанувальникам професійних фото рекомендуємо оформити попереднє замовлення на iPhone 14 Pro Max. Зовсім скоро серія надійде в продаж, випробуйте всі переваги потужного процесора і нових технологій. Якщо хочете зробити попереднє замовлення, загляньте на сайт Comfy.ua. Там можна детально ознайомитися з характеристиками свіжих смартів.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...