Кінотеатр всеукраїнської мережі Сінема Сіті уже відкрито у місті Вінниця!

https://cinemaciti.ua/
Автор:
https://cinemaciti.ua/
17 вересня 2021

Дочекалися!

Кінотеатр всеукраїнської мережі Сінема Сіті уже відкрито у місті Вінниця! 

Кінотеатр всеукраїнської мережі Сінема Сіті уже відкрито у місті Вінниця!

Створений за останніми світовими трендами кінотеатр Сінема Сіті має 7 залів, розташований на 3-ому поверсі ТРЦ Мегамолл та приймає гостей вже сьогодні!

Усі кінозали кінотеатру Сінема Сіті мають найсучасніше проекційне обладнання, звукові системи останнього покоління та м'які ергономічні крісла, що забезпечують найвище кінозадоволення.

Єдиний у Вінниці зал 4DX дозволяє переглядати художні та анімаційні фільми з додатковим набором спецефектів, що посилюють враження від перегляду та більш повного занурення у сюжет. 


Програма лояльності Cinema Cashback створена аби похід у кіно був не лише незабутнім, а й вигідним. Зареєструвавшись на сайті або у мобільному додатку, гість має можливість отримувати 3% від покупок у кінотеатрі на свій Cinema Cashback-рахунок та витрачати їх абсолютно на все у Сінема Сіті.

Кіномаркет створений аби гості забули, що таке черга і могли із задоволенням обрати будь-які снеки до кіноперегляду. Максимально збалансований асортимент задовільнить найрізноманітніші бажання гостей, а швидке обслуговування приємно здивує. 

Смачний попкорн, приготований справжнім кіношефом, сеанси, що починаються кожні 15 хвилин, найвищий рівень сервісу – все це команда Сінема Сіті створює, аби ваш похід у новий кінотеатр був незабутнім.

Купуйте квитки на сайті та у мобільному додатку Сінема Сіті!

А 25 вересня запрошуємо усіх на УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ КІНОТЕАТРУ СІНЕМА СІТІ У ВІННИЦІ!

Слідкуйте за оновленнями у соцільних сторінках Сінема Сіті, щоб отримати більше інформації першими!

https://cinemaciti.ua/
https://www.instagram.com/cinemacity.ua/
https://www.facebook.com/cinemaciti.ua

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...