Кінотуризм в Україні

MoeMisto.ua
Автор:
MoeMisto.ua
23 січня 2017
Одним із найсучасніших видів туризму являється кінотуризм. Він став популярним серед українців зовсім нещодавно. Любителі кіно готові платити великі гроші та долати негаразди, тільки для того, щоб побувати на зйомках улюблених серіалів чи фільмів.
Всі ми полюбляємо помріяти. Зізнайся, адже не раз, дивлячись улюблений фільм, ви думали: "От би зараз опинитися там!"? Все дуже просто втілити в реальність. MoeMisto.ua підготувало для вас 5 цікавих маршутів відомих кіногероїв.
 
Кінотуризм в Україні
 Фільм: “За двома зайцями”
 Де знімали:Київ (Андріївський узвіз, вул. Покровська, деякі місця  Подолу)
 Про фільм: Фільм про бідного але хитрого цирульника (перукаря)  Свирида  Голохвастова, який вирішує виправити своє матеріальне  становище доволі типовим  способом - вигідним шлюбом. Він  думає, що його зовнішність та харизматичність  допоможуть йому в  цьому і навіть в більшому: завоювати одразу двох дівчат. Але як  то  кажуть,  за двома зайцями побіжиш, жодного не спіймаєш.
 Що подивитися: На місці зйомок фільму встановили пам’ятник героям фільму -  Голохвастову та Проні Прокоповні.
Фільм: “Три мушкетери”
Де знімали: Львів, Одеса та її околиці
Про фільм: Фільм знятий за мотивами роману Олександр Дюма “Три мушкетери”. Сюжет розвивається навколо бідного гасконського дворянина д’Артаньяна, який їде до Парижу щоб потрапити до лав мушкетерів. Він потрапляє у вир події, які дають йому вірних друзів, високу посаду.
Що подивитися: Після зйомок відомого фільму у Львові високої популярності набув тур - Львів мушкетерський. Радимо відвідати ресторан "Мушкетер" на вулиці Грушевського 7.
 
 Фільм: Про що говорять чоловіки
 Де знімали: Київ (Володимирська гірка, Андріївський узвіз, Річковий  вокзал)
 Про фільм: Фільм про чотирьох чоловіків (Квартет-І), які їдуть до  друга в Одесу  через Київ. Вони багато гуляють, багато думають  про життя і багато про це говорять.  Ну і звісно, гуляють по  чарівному Києву.
 Що подивитися: Радимо подивитися Андріївський узвіз, купити  сувеніри та  обов’язково зробити класне фото.
 
 
Фільм: “Іван Сила”
Де знімали: село Білки, Іршавського району, Закарпатскої області
Про фільм: Історія  про незвичайного силача із села Білок, який здивував Європу та світ. Іван Фріцак виграв чимало поєдинків з відомими борцями світу. Він отримав нагороду з рук самої королеви Великобританії. Всі американські смі писали про нього. За його неймовірну силу його прозвали - Іван Сила.
Що подивитися: Відвідайте Закарпаття в період золотої осені. Адже саме тоді відкривається справжня краса Закарпатського краю.
 
 Фільм:#Selfieparty
 Де знімали: Львів
 Про фільм: Четверо студентів прокидаються в  поліцейському  відділі, нічого не пам’ятаючи про  вчорашній день, і не розуміючи чому  вони тут. Їх  звинувачують у вбивстві карлика. Вони  намагаються  відновити події вчорашнього вечора,  передивляючись фото та відео з  вечірки і з’ясувати, що ж трапилося минулої ночі.
 Що подивитися: Значна частина зйомок відбувалась у різних  локаціях у Львові.
Радимо подивитися будівлю Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, де навчалися герої
Отож, обираємо тури з Вінниці i сміливо вирушаємо у поїздку!
 
Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Зустрічаємо весну: які кольори в макіяжі модні цього року
Зустрічаємо весну: які кольори в ма... Ще зовсім недавно одним із помітних весняних трендів був мономакіяж, заснований на акцентах, виконаних одним-єдиним коль...
Комфортно й трендово: яке взуття взяти на весну–2024?
Комфортно й трендово: яке взуття вз... Новий сезон веде за собою й нові тренди. Це не означає, що ви маєте оновлювати весь гардероб. Але якщо подобається додав...
5 незабутніх спортивних подій, які варто не пропустити в березні 2024 року
5 незабутніх спортивних подій, які... Дізнайтеся про п'ять захопливих спортивних подій, які варто відвідати в березні 2024 року. Окрім цього, отримайте найсві...