Куди поїхати на день Закоханих?

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
06 лютого 2017

Наближається свято всіх закоханих. В цей день прийнято дарувати листівки, подарунки, демонструвати свої почуття. Але, з кожним роком стає важче придумувати щось оригінальне, і головне - те, що запам’ятається на цілий наступний рік. Якщо людина вам дуже дорога, то треба постаратися її здивувати і провести цей вечір в романтичній вишуканості. Святкуєте ви його чи ні, в будь-якому разі можна провести день цікаво. Команда MoeMisto.ua підкаже вам куди треба відправитися, щоб відпочити на всі 100% і запам'ятати день Закоханих у Вінниці надовго.

 
Куди поїхати на  день Закоханих?

Стандартом можна назвати романтичні тури до Львова, які не втрачають своєї популярності і завжди стоять в топах туристичних операторів. Кав’ярні, балкон закоханих, італійський дворик - все це закрутить вас в романтичну феєрію та назавжди залишить слід у вашій пам’яті.

Всього навсього за 375 гривень ви зможете побачити одне із найкрасивіших природніх феноменів, який зовсім недавно став до вподоби закоханим парочкам з усіх куточків України. Тунель кохання, як його прийнято називати - грандіозний зелений грот над закинутою залізницею. Знаходиться в 7 кілометрах від селища Клевань, на Рівненщині.

Одним із альтернативних варіантів є подорож до найбільшого в Європі океанаріуму в Києві та фабрики Coca-Cola. Тур цікавий, пізнаваючий та коштує зовсім не багато. За один день ви дізнаєтеся велику кількість цікавих фактів, побачите неймовірне підводне життя і помилуєтеся Києвом з вікна автобусу.

Ну і звісно Буковель, як же без нього! Довгі траси, пологі схили і багато снігу в оксамитовий сезон - обов’язково будуть. В цей час ціни уже значно нижчі та зовсім не кусають ваші гаманці. А якщо раніше ви не стояли на лижах, то вас обов’язково поставлять.


 

Якщо у Вас не має можливості кудись поїхати, Ви зможете відпочити і у Вінниці. Тут теж буде чимало цікавого. Так свято Закоханих можна провести в компанії рок-гурту "Epolets", які взірвуть зал і запам’ятаються шаленим ритмом та запальною  атмосферою.

Щоб не пропустити нічого цікавого слідкуйте за новими аноснами в Афіші Вінниці!

Отож, план дій для найкрутішого романтичного відпочинку виглядає так:

  • визначитися з бажаннями, куди хочете поїхати на свято;

  • замовити квиток чи зареєструватися на тур, що сподобався;

  • і готуватися до святкування, який назавжди залишиться в вашій пам’яті!
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Нові рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей щодо обмеження доступу
Нові рішення Комісії з регулювання... Блокування нелегальних казино, деталі про моніторинг та ліцензії. Комісія з регулювання азартних ігор ухвалила рішення...
7 унікальних та цікавих місць Вінничини
7 унікальних та цікавих місць Вінни... Україна така розмаїта та багата на цікавинки. Наша Вінничина не виняток! У Вінницькій області є чимало унікальних місць,...
Найкращі бюджетні планшетні ПК: ТОП-2024
Найкращі бюджетні планшетні ПК: ТОП... У скрутні часи далеко не кожен українець може дозволити собі придбати планшет верхнього класу. Втім, впадати у відчай не...