Купуй квитки на найцікавіші концерти останнього тижня осені!

МoeMisto
Автор:
МoeMisto
23 листопада 2016

Листопад повільно, а для когось і невпинно, добігає кінця! Ще тиждень і ми перевернемо сторінк календаря на новий зимовий місяць і будемо планувати, як святкуватимемо новорічні та різдвяні свята. 
Щоб останній зимовий місяць запам'ятався, команда MoeMisto.ua пропонує піти розважитись на концертах, яких до кінця листопада, планується чимало.
Отож для вас 6 найцікавіших концертів у Вінниці, на які уже можна купувати квитки.

Купуй квитки на найцікавіші концерти останнього тижня осені!

1. Ювілейний концерт Арсена Мірзояна
Дата:
23 листопада
Час: 19:00
Вартість квитків: 150-350 грн.  Купити квиток на концерт Арсена Мірзояна

Сьогодні, 23 листопада, у Вінниці з ювілейним концертом виступить сталевий голос України - Арсен Мірзоян. Здавалось, недавно ми лише слідкували за становленням нової постатті у українському шоу-бізнесі на проекті “Голос Країни”.
Арсен Мірзоян потрапив до команди Стаса П’єхи і впевнено дійшов до прямих ефірів. Перемогу у телевізійному проекті він не здобув, але прихильність публіки все ж таки завояював.

2. Гліб Самойлов. Кращі хіти «Агата Крісті» & The MATRIXX
Дата: 24 листопада
Час: 19:00
Вартість квитків: 200-500 грн.  Купити квиток на «Агата Крісті» & The MATRIXX


Рок-ідол, легендарний музикант, з іменем якого асоціюють цілий період в історії російського року. У свої 46 років Гліб Самойлов продовжує епатувати і дивувати публіку! І уже 24 листопада Гліб Самойлов підкрюватиме Вінницю.
Його концерти – це гримуча суміш готичного пост-панку та електронної музики, глибоких текстів, просочених сарказмом і «магією», містичної атмосфери і ураганно-експресивної манери виконання.

3. Діма Коляденко з запальним шоу
Дата:
25 листопада
Час: 19:00
Вартість квитків: 120-380 грн.  Купити квиток на концерт Діми Коляденка


У п’ятницю, 25 листопада, у Вінниці відбудеться перший грандіозний сольний концерт Діми Коляденка. Напевно немає того, хто не знає цього епатажного телеведучого, співака та шоумена.  Для вінничан Діма Коляденко підготував двох-годинну програму, де звучатимуть улюблені хіти та нові композиції артиста у супроводі шоу-балету.

4. Піккардійська терція з концертом
Дата: 27 листопада
Час: 19:00
Вартість квитків: 120-350 грн.  Купити квиток на концерт Піккардійської Терції


Вже не вперше у Вінниці виступатиме неперевершений квартет “Пікакрдійська Терція”. Концерт відбудеться на сцені Вінницького музично-драматичного театру.
Символічною є дата проведення концерту Піккардійської Терції у Вінниці, адже цього тижня відзначали річницю початку Революції гідності. Саме їх пісня “Плине кача..” стала символом і згадкою про трагічні дні.

5. Богдан Совик з презентацією гурту
Дата: 27 листопада
Час: 19:00
Вартість квитків: 100-200 грн.  Купити квиток на концерт Богдана Совика

Ще один учасник телевізйного проекту на Телаканалі СТБ “Х-фактор” - Богдан Совик виступатиме у Вінниці. Концерт  відбудеться у концертному залі Feride. Напевно не варто нагадувати, але Богдан Совик - вінничанин. І саме у рідному місті музикант, передостанній хіпі, як його називали на проекті, презентуватиме новий гурт OLD.
Хто скучив за позитивною музикою, за ретро та хіппі-мотивами, приходьте на концерт Богдана Совика у Вінниці.

6. Жадан і собаки Психотур
Дата: 27 листопада
Час: 21:00
Вартість квитків: 60 грн  Купити квиток на Жадан і Собаки


Ну і ще один знаковий концерт листопада, це Психотур від колективу “Жадан та Собаки”. Найдешевший концерт з усіх перерахованих вище, тому що за квиток доведеться віддати всього трішки більше пів сотні, але вечір на концерті не буде менш цікавим!
Гурт “Жадан і Собаки” презентуватимуть  свій новий альбом. І їх тур, який має назву - «ПСИхотур» є доброю нагодою розібратися в самих собі і в своїх стосунках із музикою та цілим світом, як зазанчаюь самі музиканти. Отож, буде весело, цікаво та душевно.

Такими концертами запам’ятається останні листопадові дні у Вінниці!
Дізнавайся про усі концерти у Вінниці та купуй квитки онлайн. 

Скучно точно не буде!)

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Зустрічаємо весну: які кольори в макіяжі модні цього року
Зустрічаємо весну: які кольори в ма... Ще зовсім недавно одним із помітних весняних трендів був мономакіяж, заснований на акцентах, виконаних одним-єдиним коль...
Комфортно й трендово: яке взуття взяти на весну–2024?
Комфортно й трендово: яке взуття вз... Новий сезон веде за собою й нові тренди. Це не означає, що ви маєте оновлювати весь гардероб. Але якщо подобається додав...
5 незабутніх спортивних подій, які варто не пропустити в березні 2024 року
5 незабутніх спортивних подій, які... Дізнайтеся про п'ять захопливих спортивних подій, які варто відвідати в березні 2024 року. Окрім цього, отримайте найсві...