Новорічні та різдвяні фільми для всієї родини

Афіша Вінниці - MoeMisto.ua
Автор:
Афіша Вінниці - MoeMisto.ua
13 грудня 2023

Новорічні та Різдвяні свята наближаються! З наближенням свят та зими настає особлива атмосфера і часто хочеться переглянути старий добрий фільм про те, що чудеса трапляються, особливо на Різдво чи в Новорічну ніч! Або милу романтичну комедію про пригоди у свята.  

Отож, ми підготували список новорічних та різдвяних фільмів: від бойовиків, сімейних пригодницьких фільмів до романтичних комедій та мелодрам, які гарантовано принесуть вам відчуття свята.

Новорічні та різдвяні фільми для всієї родини

1. «Це прекрасне життя» 
Рік: 1946 р.
Країна: США
Жанр: драма, мелодрама

Це американський кінофільм режисера Френка Капри, знятий у 1946 році. Екранізація твору Філіпа Ван Дорена Стерна. Фільм не має обмежень за віком.
На 6 липня 2020 року фільм займав 24-у позицію у списку 250 найкращих фільмів за версією IMDb

Сюжет: Джордж Бейлі, головний герой картини, мріяв виїхати зі свого маленького містечка і почати нове життя, відкрити для себе нові країни, здобути гарну освіту, але життя вносить свої корективи і його планам не судилося збутися. Певної миті він вирішує звести рахунки з життям, та у цей момент і починається казка…



2. «Сім’янин»
Країна:
США
Рік: 2000
Жанр: романтична драма

Сюжет: Успішного бізнесмена Джека Кемпбелла цілком влаштовує парубоцький спосіб життя, величезний статок і відсутність сімейних турбот. Однак усе раптом кардинально змінюється на Святвечір; всього лише мить, і ось він уже звичайний американський сім’янин — немає розкішної автівки, його домівка досить скромна; він більше не може дозволити собі костюм за 2000 доларів, а з розваг йому залишились тільки шоколадний кекс і вигулювання собаки. Напередодні Різдва Джек зустрічає в магазині незвичайного грабіжника, який хоче отримати гроші за свій лотерейний квиток, погрожуючи пістолетом. Джек купує у злочинця квиток, та наступного дня дізнається, що його життя докорінно змінилося. Якимось дивом він став сімейною людиною, одруженим із колишньою дівчиною з коледжу, а пост директора займає людина, з якою Джек напередодні зіткнувся в магазинчику… Але несподівано для себе він розуміє, що йому таке життя починає подобатися. Чудова історія, яка нагадує нам, що ми насправді маємо цінувати у житті.



3. «Грінч, викрадач Різдва»
Рік: 2000
Країна: США, Німеччина
Жанр: сімейний фільм, фентезі

Сюжет: В одному дивовижному і чудовому містечку з назвою Хтограді, який показаний у кінострічці "Грінч - викрадач Різдва", місцеві обивателі з величезною честю ставляться до такого святкового заходу як Різдво. Адже тільки цей святковий день насичений чудовими і казковими пригодами. Будь-який житель може в цей момент помилуватися пухнастими пластівцями снігу, красивими і вбраними ялинками та численними подарунками, які жителі з величезним задоволенням дарують один одному. Але, як з'ясувалося, існують ще й такі герої, які негативно сприймають це свято. Його ім'я Грінч, а з вигляду він схожий на зелене, пухнасте чудовисько.
Єдиною рідною душею, якій він довіряє це собака на прізвисько Макс. Протягом усього життя це дивна істота переслідує низка знущань простих громадян, із - за чого він стає дуже злиться на весь світ. Як - то раз у нього виникає бажання помститися всім кривдникам і простим людям. І першим, що він робить це приймає рішення залишити всіх без свята. Грінч готовий на будь-які речі, які допоможуть йому в здійсненні підступного плану. Він не бачить жодних перешкод для того, щоб здійснити свій план він не бачить, але несподіваною перешкодою для нього стає маленька дівчинка.


4. Іронія долі або з легким паром
Рік: 1976 рік
Країна: СССР
Жанр: романтична комедія
Ну якже без відомої радянської комедії про романтичну незаплановану зустріч Жені та Наді у Новорічну ніч!

Сюжет: Кожен Новий рік ... Ні, не ходимо з друзями в лазню, а дивимося всією великою країною «Іронію долі, або з легким паром!» І треба відзначити, дивимося з задоволенням! Начебто все говорять: «Та скільки можна дивитися одне і теж більше чверті століття ...» Але варто тільки випадково перемкнути канал туди, де йде цей фільм, і магія його захоплює і не дає дивитися щось ще. Що це - звичка, особлива магія Нового року або неможливість відірватися від геніального творіння? Навряд чи хто з точністю відповість на це питання. Іноземна актриса, що стала рідною, чудові пісні на вірші найкращих наших поетів, любов і надія на невідоме поки щастя - це і є те саме кіно «Іронія долі». А що, якщо подивитися цей фільм не на Новий рік, а ось прямо зараз, і відчути всю недомовлену принадність цього фільму, і дізнатися ще раз, що любов може прийти ось так, в образі чужого п'яного чоловіка саме тоді, коли прийнято вже рішення пов'язати свою долю з іншим, надійним і вірним, але раптом опинилися непотрібним, коли стало ясно, якою вона, ця сама любов. І ще раз почути той логічний шлях друзів головного героя Жені Лукашина, згідно з яким і відправився він летіти туди, де його і не чекали ...



5. Щасливого Різдва
Рік: 2019
Країна: США, Великобританія
Жанр: романтична драма, комедія

Сюжет: У Кейт далеко не найприємніші спогади про Різдво. Минулого року вона сильно захворіла та мало не померла, після чого щось у ній змінилося. Їй став майже байдужий цей світ, а власна доля й зовсім не хвилює. Дівчина замкнута в собі, любить добряче випити, а заробляє собі зараз на життя в різдвяному магазині в костюмі ельфа. Самотність, відсутність нормального житла та неймовірно турботлива мама – що ще треба для "щастя" молодої дівчини? Так би і тривало роками, якби Кейт не зустріла дуже красивого хлопця на ім'я Том. Його присутність у житті дівчини багато що змінює, змушуючи Кейт повірити в себе та піти за своєю мрією.


6. Любіть Куперів
Рік:
2015
Країна: США
Жанр: комедія, драма
Сюжет: Сімейні свята – це прекрасний привід для рідних людей знову зібратися за одним столом, щоби поділитися один з одним новинами. Головні герої фільму “Любіть Куперів” вирішують зробити подібним святом Різдво. Сем і Шарлотта, які прожили в шлюбі вже 40 років, запрошують до себе додому абсолютно всіх родичів. На вечерю до них приїдуть рідні діти – Хенк та Елеонора, – дідусі та бабусі, онуки і навіть далека родичка Фішші – тітонька Сема, яку всі інші члени сім’ї називають божевільною через її дивні витівки. Особливо рекомендуємо переглянути цю феєричну та добру комедію для підняття святкового настрою.


7. Пережити Різдво
Рік: 2004
Країна: США

Жанр: комедія, романтична драма

Сюжет: Напередодні Різдва американський бізнесмен Дрю Летам перебуває в глибокій депресії. Він самотній, у нього немає ні батьків, ні коханої дівчини, а йому так хочеться зустріти Різдво в колі сім’ї. Дрю вирішує з’їздити в заміський будинок, в якому він провів своє дитинство, щоб відчути себе щасливим. Його навіть не зупинив той факт, що в там вже давно живуть інші люди. Познайомившись з американською сімейкою Валко, він пропонує їм досить оригінальну авантюру: за солідну винагороду Дрю на час святкування стане їхнім “сином” і проведе Різдво в колі сім’ї.



8. Старий новий рік
Рік: 2011
Країна: США
Жанр: романтична мелодрама
Сюжет: Сюжет фільму поділений на вісім історій, персонажі яких пов'язані один з одним родинними, дружніми чи іншими зв'язками. Їх об'єднує одне, вони всі мріють про те, що саме в цю ніч їх мрії здійсняться. Події фільму відбуваються в метушливому Нью-Йорку напередодні Нового року.

Іронією долі, саме в цей передсвятковий період переплетуться долі різних людей: вмираючого в лікарні старого, секретарки, яка вирішила здійснити дані собі обіцянки, продюсера знаменитого новорічного шоу на Таймс Сквер, людини, яка взагалі ненавидить це свято...



9. 4 Різдва
Рік:
2008
Країна: США, Німеччина, Велика Британія
Жанр: Романтична комедія
Сюжет: Кейт і Бред - для них Різдво з батьками це ціла мука і щоб нікого не образити, вони збираються поїхати відпочивати на Фіджі удвох, а батькам сказати, що робота - це робота, навіть на Різдво. Але плани зриваються і наші герої відправляються до своїх родичів на різдвяні обіди і вечері.


10. Міцний горішок, 1 та 2 частина

Рік: 1990
Країна: США
Жанр: Кримінальний бойовик

Сюжети обидвох частин "Міцного горішка" відбуваються напередодні Різдвяних свят та Нового року!
Але найкращим різдвяним бойовиком, на мою думку, є саме ця частина. Молодий Брюс Віліс проти купки терористів, яким так і не вдалося зіпсувати світле свято. А чого варта сцена з капультуванням, а також чудове почуття гумору та легендарна фраза Джона Макклейна “Yipee-ki-yay, motherfucker!” коли він кидає запальничку. Це найкращий різдвяний бойовик.


Сюжет: Джон МакКлейн в переддень Різдва приїжджає в міжнародний аеропорт імені Даллеса у Вашингтоні, щоб зустріти свою дружину, але виявляється в епіцентрі терористичного акту. Група злочинців, що складається зі збройних за останнім словом техніки професійних командос, під керівництвом колишнього військового полковника Стюарта, захоплює аеропорт з усіма що знаходяться в ньому людьми в якості заручників, щоб звільнити відомого наркобарона - генерала Есперансу. Заарештований за продаж наркотиків Есперанса знаходиться в одному з літаків, який повинен приземлитися в цьому аеропорту, тому терористи беруть під свій контроль всі канали зв'язку. Щоб врятувати свою дружину і сотні невинних людей, МакКлейн повинен зупинити злочинців ...



11. Крампус: Викрадач Різдва
Рік: 2015
Країна: США
Жанр: Сімейне фентезі, драматична комедія

Сюжет: Велика родина збирається на Різдво за столом. До настання свята залишаються лічені години. Але всупереч традиції, в цій родині ніхто не хоче нікого вітати. Численні родичі недолюблюють один одного.

Коли будинок поринув у темряву і холод, бабуся першою зрозуміла, що їх чекає. У цьому році замість Санти до них у гості завітає Крампус, його злий двійник. Крампус, як протилежність Санти, приходить щоб відбирати подарунки і карати всіх.



12. Різдвяні канікули
Рік: 1989
Країна: США
Жанр: Сімейна комедія
Сюжет: У будинку Ґрізвольдів святкують Різдво. Час, коли дарують подарунки, співають колядки, радісно мерехтять вогники різдвяної ялинки … Але стривайте-но: ця ялинка зовсім не мерехтить. Вона вся у вогні! Різдво — прекрасний час для Кларка Ґрізвольд і його родини. Кларк Грізвольд дуже любить свою сім’ю й хоче, щоби святкування Різдва було як у казці. Але, на жаль, у нього все завжди валиться з рук. Ялинка згоріла, індик вибухнув, здавалося б, свято зіпсовано. Але дружина й діти допоможуть йому впоратися з підготовкою Різдва. Воно вийде сімейним і затишним, з купою подарунків.


13. Дивне Різдво
Країна: Україна
Рік: 2006
Жанр: комедійний двухсерійний фільм

Сюжет: Вдова дуже багатого чоловіка любить добродійність. Вона вважає, що гроші, які їй дісталися, мають служити також і іншим людям. Тому вона обіцяє, що витратить значні кошти, аби на новорічні свята засипати все місто штучним снігом. Адже це стало справжньою бідою для дітей — відсутність снігу протягом останніх років. Малюки страждають, що тільки по телевізору можуть бачити справжню білосніжну казку. Та дорослі діти покійного чоловіка не поділяють думок мачухи. Вони хочуть усі гроші забрати собі. Відправляють подалі з міста Ольгу Миколаївну і беруться нишпорити всюди у пошуках цінних паперів.

14. Пригоди S Миколая
Країна
: Україна
Рік: 2018
Жанр: пригодницька сімейна комедія

Сюжет: Українські Карпати. До другокласника Артема напередодні Дня Святого Миколая несподівано з'являється сам Миколай. Насправді, це злодій у костюмі чарівника. Хлопчику разом з сестрою-підлітком та місцевою дітворою доведеться проявити справжню сміливість, згуртованість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Супер Миколая.



15. Тепер я буду любити тільки тебе
Рік: 2015
Країна: Україна, Грузія
Жанр: романтична комедія
Сюжет: Мішель - модний ресторатор, успішний бізнесмен і чоловік у розквіті сил. Здається, удача посміхається йому скрізь і завжди. Аж раптом на Різдво його життя перевертається з ніг на голову - красуня-дружина йде до іншого... Саме тоді розпочинається закручена колізія цієї дивовижної романтичної історії. Випадкове знайомство з дівчиною, в якої зараз теж проблем в коханні вистачає, змушує Мішеля задуматися: це фортуна чи може чийсь хитромудрий план. Їхні історії переплітаються, доля продовжує іронізувати, а кохання грається з ними і веде за своїм власним сценарієм. На новорічні свята час повірити у справжні дива.


16. Тільки Диво або До кого приходить Святий Миколай
Країна:
Україна
Рік: 2019
Жанр: сімейне пригодницьке фентезі
Сюжет: Історія юнака Северина та його сестри Аніки, які задля порятунку хворого батька, долають низку випробувань та потрапляють у вир пригод. Події фільму розгортаються в переддень свята Миколая. Під дією різдвяного дива головні герої не лише долають труднощі, а й знаходять справжнє кохання та будують міцну дружбу.


17. Невловимий аромат кохання

Оригінал: Love Hard.
Рік: 2021
Тривалість: 1 година 40 хвилин.

Це банальна Різдвяна історія. Головна героїня фільму Наталі - приваблива журналістка, яка живе у Лос-Анджелесі. Вона будує успішну кар’єру, але не може знайти своє кохання. Проте вона не залишає спроб знайти свою другу половинку, тому вирішує скористатися додатком для знайомств. Так вона починає спілкуватися з привабливим Тегом, з яким у Наталі багато спільного. Між ними зав’язується жваве спілкування. Наталі вирішує зробити Тегу сюрприз і приїздить в гості на Різдвяні канікули. Але її коханий виявився зовсім не тією людиною з фотографії.
Трейлер: 

18. Сам удома
Країна: США
Рік: 1990
Жанр: сімейна пригодницька комедія
Серед усіх частин відомої новорічної історії, найпопулярнішою все таки вважають першу частину, хоча друга теж не занадто відстає по популярності)
Сюжет: Восьмирічного Кевіна МакКалістеров, наймолодшого члена величезної сім'ї МакКалістеров постійно не помічають. У великій родині у батьків часто не вистачає часу на вирішення незначних, на їхню думку, проблем хлопчика. Кевіна принижує старший брат Базз, а покарання дістається йому - кругом несправедливість. Хлопчина мріє залишитися один в будинку, щоб більше не бачити навколо себе всіх цих людей, які не сприймають його за повноцінну людину. Як не дивно, його мрія стає реальністю, коли його просто забувають будинку під час від'їзду на різдвяні канікули в іншу країну. Кевін насолоджується самотністю, розважаючись раніше забороненими задоволеннями, коли в будинок заявляються двоє небезпечних грабіжників. Хлопчику нічого не залишається, як зайняти оборонну позицію, перетворивши житло в справжню неприступну фортецю.



19. 12 різдвяних побачень
Рік:
2011
Країна: США
Жанр: романтична мелодрама, фентезі
Сюжет: У фільмі 12 різдвяних побачень (12 Dates of Christmas) глядач стає свідком фантастичною любовної історії. У спробах відродити злегка згаслі стосунки, героїня навмисно зводить нанівець побачення з новим приємним кавалером, який всіляко намагається їй сподобатися. Кажуть, що долю змінити не можна. Але дивним і несподіваним чином, в самий переддень Різдва, дівчині дається можливість пережити попередній день знову. Ексклюзивний шанс може допомогти їй виправити вчинені по дурості помилки першої зустрічі з коханим, переглянути свої життєві цінності і зрозуміти, які ж люди для неї найважливіші.


20. Мої пригоди з Сантою
Рік: 2019
Країна: США
Жанр: сімейний, фентезі
Сюжет:  Семмі і Джен разом зі своїм батьком готуються до Різдва, а їх мама весь час затримується на роботі. Семмі просить Санту, щоб він допоміг їм зберегти сім'ю, але у Санти в цьому році теж є свої проблеми. Вони вирішують об'єднати зусилля і допомогти один одному.


21. Хроніки Різдва
Рік: 2019
Країна: США
Жанр: пригодницька сімейна комедія, фентезі

Сюжет: Кейт і Тедді, як і всі маленькі діти, щиро вірять в існування Санта-Клауса. Якщо раніше хлопці мріяли побачити Санту своїми очима, то у сучасних дітей план більш грандіозний - зуміти зняти різдвяного діда на камеру. Адже навряд чи дорослі повірять, що Санта дійсно приходив, якщо про це просто розповісти. Втім, встигши подорослішати Тедді вже не згадує про чарівника в червоній шубі, розуміючи, що це казки для малюків. Бажаючи довести братові зворотне, Кейт вирішує пред'явити йому відеодокази і чи не шантажем переконує допомогти їй. Тоді брат з сестрою навіть уявити не могли, чим завершиться їхній задум. В результаті головні герої опиняються втягнутими в веселі, але ризиковані пригоди. Кейт і Тедді побачать Санту і познайомляться з ельфами, що працюють на різдвяного діда. Також вони зможуть покататися на чарівних оленях, за допомогою яких Клаус розвозить подарунки. При цьому брату і сестрі потрібно встигнути повернутися додому.


22. Різдвяна історія
Рік: 2009
Країна: США
Жанр: пригодницька анімація, сімейний фентезі
Сюжет: Це вікторіанська повчальна історія про старого жорстокого скупердяя Ебенезера Скруджа, який протягом однієї ночі переживає випробування глибокого очищення. Містер Скрудж - фінансит/грошовий міняла, який присвятив все своє життя накопиченню багатства. Він зневажає все, окрім грошей, включаючи дружбу, любов і різдвяні свята.


23. Лицар перед Різдвом
Країна:
США
Рік: 2019
Жанр: романтична мелодрама, фентезі
Сюжет: Середньовічний англійський лицар чарівним чином переноситься в наші дні, де він закохується в учителя природознавства в середній школі.


24. Не спати до Різдва
Країна: США
Рік: 2018
Жанр: Романтична комедія, мелодрама

Сюжет: Розумниця, красуня і бізнес-леді Ліззі готується до весілля, але в успішної героїні є одна величезна проблема, яка перетворює її облаштоване життя в пекло - безсоння. Багато засобів боротьби з недосипом вона вже перепробувала і все марно. Одного разу, на нічній дорозі вона знайомиться з хлопцем на ім'я Біллі, який працював барменом і теж мав проблеми зі сном. Від цього у нього стався розрив з коханою і безсонні ночі перетворилися в його кращих друзів. Таким чином, дві абсолютно різні за всіма параметрами людини, об'єднані однією бідою, стали порятунком один для одного...


25. Містер 365
Країна:
США
Рік: 2018
Жанр: мелодрама, романтична комедія
Сюжет: 

Головною героїнею американського мелодраматичного фільму «Містер 365» стає Софія, дівчина, яка працює продюсером декількох реаліті-шоу. Будучи людиною, яка повністю віддається своїй роботі, вона навіть не замислюється про особисте життя, проводячи весь свій час за роботою. І її такий розклад цілком влаштовує.

Одного разу керівництво Софії доручає їй нове завдання, яке полягає в тому, щоб зробити передачу про Уілла, людини, який відзначає Різдво 365 днів в році. Спочатку Софія вирішує, що Завдання не буде важким і представляє свого нового знайомого маминим синочком, вдягається в різдвяні светри з оленями. Однак незабаром, зустрівшись з ним, дівчина виявляє перед собою привабливого і таємничого чоловіка, який з першого погляду привертає її увагу до такої міри, що вона починає думати виключно про нього. Здається, він має намір завоювати її серце і повернути їй втрачену любов до різдвяних свят. Але чи готова до цього сама Софія.

Вам також сподобається: 
30 кращих мотивуючих фільмів на реальних подіях 

Коментарі до події (9)
  • Kylie Harvey 05 Жовтня

    GET RICH WITH BLANK ATM CARD, Whatsapp: +18033921735



    I want to testify about Dark Web blank atm cards which can withdraw money from any atm machines around the world. I was very poor before and have no job. I saw so many testimony about how Dark Web Online Hackers send them the atm blank card and use it to collect money in any atm machine and become rich I email them also and they sent me the blank atm card. I have use it to get 500,000 dollars. withdraw the maximum of 5,000 USD daily. Dark Web is giving out the card just to help the poor. Hack and take money directly from any atm machine vault with the use of atm programmed card which runs in automatic mode.



    You can also contact them for the service below



    * Western Union/MoneyGram Transfer  



    * Bank Transfer



    * PayPal / Skrill Transfer



    * Crypto Mining



    * CashApp Transfer



    * Bitcoin Loans



    * Recover Stolen/Missing Crypto/Funds/Assets



    Email: [email protected]



    Email: [email protected]



    Telegram or WhatsApp: +18033921735



    Website: https://darkwebonlinehackers.com
  • Cindy Byrd 28 Січня

    A real spell caster helped me change my husband heart to love and want me again.

    I'm Josie Wilson from USA. I was at the verge of losing my marriage when Dr.Excellent stepped in and rescued me. My husband had filed for divorce after an unending dispute and emotional abuses we both suffered due to misunderstandings. He left the house and refused to come back. I sought for Dr.Excellent knowing I don’t wish to suffer another penury due to divorce cases and losing my man. I complied with his work procedures which was very easy and he worked for me. The love and connection between me and my partner was restored and he came back and got the divorce case canceled. It’s all for a fact that Dr.Excellent is honest and transparent in helping people and you too reading this can get the solution you seek in restoring joy and happiness in your marriage or relationship. contact Dr.Excellent for help now..Here his contact. WhatsApp: +2348084273514 ,Email: [email protected]

    Website:https://drexcellentspellcaster.godaddysites.com
  • Dollie Hash 19 Січня

    Hi everyone, I was sad for so long when my husband left me. I searched for a lot of psychics who would help me but they all turned me down because I didn’t have enough. Dr Raypower had compassion and helped me and I am happy again as my husband is back home, cause this man has put in everything he had to help me and I will forever be grateful. I will encourage and recommend anyone to contact this psychic. He does all kinds of spells aside from love spells. You can reach out to him via WhatsApp +27634918117 or email: [email protected] visit his website: http://urgentspellcast.wordpress.com.
  • Aleksandra Marcin 16 Січня

    Hello viewers My purpose out here today is to share this article to the world about how Doctor Robbinson helped me in getting back my husband because my dream was to have my husband back in my life, and live happily with him.. He requested a specific love spell for me and my husband, and I accepted it. And this powerful spell Vessel began to work his magic. And 48 hours after this spell Vessel worked for me, my husband called me back for us to be together again, and he was remorseful for all his wrong deeds. My spell is working because guess what: My husband is back and we are making preparations on how to go to court and withdraw our divorce papers . This is a miracle. Thank you Dr Robbinson for your powerful spells. Words are not enough.



    if any one here need help to fix his or her marriage/relationship your solution is here

    Dial: +12267705795 or

    Email: [email protected]

    https://www.facebook.com/drrobbinson
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Зустрічаємо весну: які кольори в макіяжі модні цього року
Зустрічаємо весну: які кольори в ма... Ще зовсім недавно одним із помітних весняних трендів був мономакіяж, заснований на акцентах, виконаних одним-єдиним коль...
Комфортно й трендово: яке взуття взяти на весну–2024?
Комфортно й трендово: яке взуття вз... Новий сезон веде за собою й нові тренди. Це не означає, що ви маєте оновлювати весь гардероб. Але якщо подобається додав...
5 незабутніх спортивних подій, які варто не пропустити в березні 2024 року
5 незабутніх спортивних подій, які... Дізнайтеся про п'ять захопливих спортивних подій, які варто відвідати в березні 2024 року. Окрім цього, отримайте найсві...