“Орел & Решка” (Найкращі випуски в Україні)

МоеМіsto.ua
Автор:
МоеМіsto.ua
20 квітня 2021

Хто з нас не любить популярну українську пізнавально-розважальну телепрограму про подорожі - Орел & Решка”? Всі мріють стати її ведучими, об’їздити всю земну кулю, ще й привезти море сувенірів та емоцій.

Програма є найкращим путівником по вибраному вами місті або країні. MoeMisto.ua підготувало для вас підбірку випусків, в яких були відзняті виключно українські міста.

“Орел & Решка” (Найкращі випуски в Україні)
  1. Львів. Було відвідано найцікавіші і найекстравагантніші кафешки Львова, прогулялись по старовинних вуличках Середньовіччя і звісно напились львівського еспресо в кавовій шахті.

  2. Львів (шопінг). Шопінг в середньовічному місті України - найцікавіший. ІУ місті Лева можна придбати не лиш сувеніри та ароматну Львівську каву, але і екслюзивні "штучки"  і навіть сучасні технологічні новинки. 

  3. Київ. Скільки коштує поїздка до Чорнобилю? Чи варто підійматися на Батьківщину Мати? Де на Троєщині схований чудо-під'їзд? Все це у випуску. 

  4. Київ (шопінг). Тут можна знайти все! Дизайнерські ексклюзивні речі, сувеніри з Андрієвського узвозу, покупки в Межигір'ї і навіть чаклунські артифакти. І не забуваємо про київський торт. 

  5. Одеса.  Таки так, одеський випуск! Тут ведучі подивилися на Дюка з люка, прогулялись по Деребасівській, відвідали відомі одеські дворики.

  6. Карпати. В цьому випуску ведучі грали на трембіті, куштували традиційний банош, відправились на Синевир і навіть знайшли центр Європи. Іншими словими, занурились в справжню атмосферу Карпат. 

Отож, обираємо тури з Вінниці і сміливо вирушаємо у поїздку!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Зустрічаємо весну: які кольори в макіяжі модні цього року
Зустрічаємо весну: які кольори в ма... Ще зовсім недавно одним із помітних весняних трендів був мономакіяж, заснований на акцентах, виконаних одним-єдиним коль...
Комфортно й трендово: яке взуття взяти на весну–2024?
Комфортно й трендово: яке взуття вз... Новий сезон веде за собою й нові тренди. Це не означає, що ви маєте оновлювати весь гардероб. Але якщо подобається додав...
5 незабутніх спортивних подій, які варто не пропустити в березні 2024 року
5 незабутніх спортивних подій, які... Дізнайтеся про п'ять захопливих спортивних подій, які варто відвідати в березні 2024 року. Окрім цього, отримайте найсві...