Свято дитинства у Вінниці! Найяскравіші спогади

MoeMisto.ua
Автор:
MoeMisto.ua
31 травня 2017

Розваги, танцювальні батли, будування будинку, розмальовки печива, конкурси талантів, різноманітні майстер-класи, розіграші подарунків, а головне -  щасливі дитячі обличчя. Все це і навіть трохи більше було на Святі Дитинства від газети RIA, яке відбулось у Центральному міському парку 27 травня. 

Свято дитинства у Вінниці! Найяскравіші спогади

Щорічно, напередодні міжнародного Дня Захисту дітей, газета RIА влаштовує грандіозне свято для дітей - Свято дитинства. Традиційно святкування проходить у Центральному міському парку на Фонтанній площі, і вже третій день поспіль свято збігається зі спортивним свято "Вінниця біжить". 

Як же пройшло свято Дитинства у Вінниці?! 
Гучно, весело, танцювально, з клоунами, ляльками-велетнями і казковими героями.
 
На фонтанній площі у Центральному міському парку зібралось чимало родин в очікуванні розваг.  Звісно головною інтригою були подарунки, яких цього року було понад 6 тисяч. Це були солодощі, іграшки, кепки, шкільне приладдя, спортивний інвентар та ще багато інших цікавих і корисних речей. Головним подарунком для дітей став планшет. 
А розпочалось все з драйвової музично-танцювальної програми.


Цього року на святі було чимало цікавинок як для дітей, так і для дорослих. Адже чимало конкурсів було спеціально організовано, щоб участь у них брали цілі родини. 
Зокрема, мабуть, усім запам'яталось справжнє будівництво житлового будинку, яке організував та забезпечив усіма матеріалами, генеральний партнер свята - компанія-Забудовник «Династія».
Не з бутафорської цегли, а зі справжньої цегли, зі справжнім цементом, у формі будівельника діти з батьками клали цеглу наввипередки. Таке стало можливим лише на святі дитинства).
 

Ще довго діти ласуватимуть солодощами, які були подаровані на святі Дитинства. 
Так діти отримали цукерки та морозиво від торгової марки “Лімо”, солодощі від кондитерської компанії «Лукас», смакували чаєм від торгової марки «TESS».
  
Цікавим і хвилюючим для батьків став конкурс від офіційного партнера свята Центру дитячої офтальмогії «Зорик», умовами якого було упізнати свою дитину наосліп. На щастя, всі мами впізнали свою малечу, та ще й отримали в подарунок сертифікати на перевірку зору у Центрі дитячої офтальмології «Зорик».
 
 

Багато яскравих фото залишаться у гостей свята, адже де, як не на святі дитинства, малеча могла не лише подивитись виставку будівельної техніки, але й сісти за руль в кабіну екскаватора, підйомника, вантажної машини. 
  

  

Завершенняя розважальної програми став цілий марафон з розіграшами подарунків. На сцені стояв лототрон з лотерайними квитками. Переможців визначали випадковим чином, витягуючи квиток з лототрону.
Найбільше пощастило другокласнику 34-ї школи - Владиславу Нечипоруку, який отримав суперприз - планшет.
  

Партнерами свята Дитинства у Вінниці виступили ряд вінницьких компаній, торгових марок, дитячих центрів:


  


Загалом, можна сказати, що свято вдалося на всі 100%! Побільше б таких позитивних, веселих свят для малечі.
І не забувайте, у Вінниці цікаві заходи для дітей відбувається чи нещодня. Тому слідкуйте за афішею Вінниці MoeMisto.ua i робіть життя ваших дітей трішки щасливішим☺!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...
Чи часто українці беруть цілодобовий кредит? (новини компаній)
Чи часто українці беруть цілодобови... У зв'язку із повномасштабним вторгненням життя українців, на жаль, стало вкрай непередбачуваним. Ніхто не знає в який мо...
Нові рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей щодо обмеження доступу
Нові рішення Комісії з регулювання... Блокування нелегальних казино, деталі про моніторинг та ліцензії. Комісія з регулювання азартних ігор ухвалила рішення...