ТОП-7 крутих заходів на свіжому повітрі у Вінниці

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
10 квітня 2017

З приходом весни всі залюбки стали відпочивати на свіжому повітрі. А для цього не обов’язково їхати кудись далеко, адже цікаві тематичні свята та фестивалі проходитимуть у нашій Вінниці. 
Отож, пропонуємо вам ТОП-7 заходів на свіжому повітрі, які варто відвідати усією родиною.

ТОП-7 крутих заходів на свіжому повітрі у Вінниці

1. Фестиваль “Великоднє диво”

Один із перших масштабних заходів у Вінниці, де святкування проходитиме на свіжому повітрі, відбудеться уже у квітні. Це буде фестиваль присвячений великоднім святам “Велкиоднє диво”. Він пройде 18 квітня у центральній частині міста, на майдані Незалежності.
на фестивалі можна буде приємно і корисно провести час разом з усією родиною.
Великодній фестиваль у Вінниці пройде вперше. Планується, що подібний захід відбуватиметься традиційно напередодні або ж після великодніх свят.
        

 2. Відкриття фонтану ROSHEN у Вінниці  

Для вінничан уже стало традицією щорічні святкові “відкриття” та “закриття” головної прикраси міста - світломузичного фонтану ROSHEN. Фонтан Рошен розпочинає свою роботу у квітні. Святкова програма відкриття запланована на суботу, 29 квітня.
       
Щороку запуск фонтану супроводжується грандіозним святкуванням та концертом. Ну і звісно ж, презентацією нової світло-музчиної програми. Цей рік не стане винятком і на вінничан та гостей міста чекає крутий концерт за участі українського електронного гурту Onuka та учасник національного відбору Євробачення 2017 Арсен Мірзоян.
Дізнавайся більше про відкриття фонтану Рошен у Вінниці та не пропусти грандіозний захід. 

3. Відпочинок на теплоходах по Південному Бугу

Серед найулюбленіших розваг на свіжому повітрі у Вінниці у весняно-літній період є захоплюючі екскурсії на пароплавах Вінниці - "Л. Ратушна" та "Пирогов М. І"!
Такі екскурсії доречні як для сімейного відпочинку так і для романтичних прогулянок, Пароплави курсують щоденно, майже цілий день, з 10 ранку до 9 вечора. Маршрути екскурсій - традиційні - до Сабарова, але існують індивідуальні замовлення пароплаву зі зміною маршруту у бік Стрижавки. 
        
Дізнавайся розклад руху та вартість екскурсій на пароплавах Вінниці у 2017 році 

4. День Європи у Вінниці

Щороку, традиційно в середині травня, Вінниця відзначає День Європи!

Святкування, як завжди, проходить гучно та весело. Всі центральні вулиці  та площі міста перетворюються на грандіозні локації з елементами стріт-арту, сучасного вуличного мистецтва, локаціями для різних концертів, виступів, майстер-класів, прогулянками мімів у вигляді живих пам'ятників, фотозонами, ярмарками, локаціями для дітей.
Святкові заходи до дня Європи у Вінниці тривають цілий день. Вечері на головній сцені відбувається заключний святковий концерт за участі відомих популярних виконавців.  
        
Більше про День Європи у Вінниці читай тут

5. Мотозагул 2017 у Вінниці  

Щорічно, у середині травня у Вінниці влаштовують запальну мегагулянку для любителів шаленого екстриму - Міжнародний мотофестиваль "ЗАГУЛ-2017".
Учасниками такого відпочинку на свіжому повітрі стають переважно всі "хронічно хворі мотоциклами" та їх друзі і родини. Мотофестиваль розпочинається ще з п’ятниці та триває протягом трьох днів. За традицією щороку фестиваль має свій стиль святкування. ЦЬого року мотовестиваль Загул-2017 у непередбачуваному стилі - кавказькому.
        
Місце проведення фестивалю традиційно залишаєтся незмінним - це оздоровчий табір "Маяк" у с. Селище, 12 км від Вінниці.
Читай більше про деталі святкування мотозагулу у Вінниці

6. Вінниця біжить

Ще однією цікавою і грандіозною подією на свіжому повітрі у Вінниці є щорічний загальноміський пробіг “Вінниця біжить”. Вже втретє медіакорпорація RIA організовує для жителів міста такий масштабний спортивний захід.  Це відносно новий проект “Рухаємо Вінницю”, аналогів якому у нашому місті ще не було.  Цей проект покликаний залучити якомога більше людей до фізичної активності та спорту.
        

В рамках спортивного свята “Вінниця біжить” можна стати учасником забігу на різні дистанції та стати претендентом на розіграш цікавих подарунків і корисно та цікаво провести час після фінішу з друзями та сім’єю на різних тематичних локаціях свята.

7. Фестиваль екологічної свідомості у Вінниці

Уже в червні на вінничан чекає ще один фестиваль на свіжому повітрі - Всеукраїнський фестиваль екологічної свідомості у Вінниці. Такий захід у Вінниці заплановано вперше.
Відбудеться він на площі Європейській (сквер Козицького), і триватиме протягом двох днів.
        
Поки що детальна програма фестивалю формується, але уже відомо, що це буде ряд цікавих локацій, де будуть представлені колекції еко-одягу, ярмарок хенд-мейдерів та народних умільців, здорова кухня і ще багато іншого.


Отож, ми пропонуємо забути про посиденьки вдома за комп'ютером та обрати свій варіант весняного outdoor-відпочинку.
Ну і звісно, такий відпочинок як похід у кіно, чи на концерти у Вінниці, ніхто не відміняв. 
Дізнавайся анонси цікавих подій на MoeMisto.ua


Не пропустіть також:

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Зустрічаємо весну: які кольори в макіяжі модні цього року
Зустрічаємо весну: які кольори в ма... Ще зовсім недавно одним із помітних весняних трендів був мономакіяж, заснований на акцентах, виконаних одним-єдиним коль...
Комфортно й трендово: яке взуття взяти на весну–2024?
Комфортно й трендово: яке взуття вз... Новий сезон веде за собою й нові тренди. Це не означає, що ви маєте оновлювати весь гардероб. Але якщо подобається додав...
5 незабутніх спортивних подій, які варто не пропустити в березні 2024 року
5 незабутніх спортивних подій, які... Дізнайтеся про п'ять захопливих спортивних подій, які варто відвідати в березні 2024 року. Окрім цього, отримайте найсві...