Травневі вихідні: оригінальні ідеї для відпочинку вінничанам

MoeMisto.ua
Автор:
MoeMisto.ua
26 квітня 2017

Травень - найщедріший на вихідні місяць в році. У цьому році травневі вихідні були “під загрозою”, але все ж таки ми маємо традиційно кілька вихідних. Отож, вінничани, як і всі українці, відпочиватимуть з 29 квітня по 2 травня та з 6 по 9 травня.
Як провести травневі вихідні у Вінниці або за її межами та отримати мега-круті емоції!?
Ми розкажемо далі у статті!

Травневі вихідні: оригінальні ідеї для відпочинку вінничанам

 

                                 Нові враження та поїздки на травневі вихідні
Традиційно, якщо випадає 4 вихідних дні поспіль, всі планують цікаві поїздки.  Отож, де можна класно відпочити і отримати масу вражень від травневих святкових днів та що пропонують вінницькі туристичні клуби та тур оператори?!

Романтичний травень
Зазвичай у Париж їдуть на день закоханих, а туристичний оператор "Укрвінінтур" організовує поїздку до столиці Франції саме весною, у період травневих свят. Ви тільки уявіть, цілий тиждень у найромантичнішому місті світу.
Маршрут поїздки: Вінниця - Варшава – Берлін – Париж - Нюрнберг – Вроцлав - Вінниця.
Деталі поїздки тут


Святкування дня міста
Хто не звик до далеких поїздок, або тижнева подорож - це забагато, вирушаємо у дводенний тур до одного з найкращих міст України - до Львову. Це буде не просто чергова поїздка вихідного дня. Поїхавши до Львову разом з туристичною агенцією "Вікторія Тур" ви потрапите на святкування Дня міста у Львові.
Така святкова поїздка обійдеться трішки більше як пів сотні, але вражень отримаєте чимало. 


День вражень на 1 травня
На один день можна гайнути на Волинь. Саме 1 травня можна туристина агенція “Вікторія тур” організовує поїздку до Луцька. В рамках одноденної екскурсії можна побачити неймовірні родзинки Волині у весняну пору року, а саме Дубенський замок, Тараканівський форт, Тунель кохання, замок Любарта та ще багато іншого. Це чудова альтернатива традиційним травневим посиденькам з шашликами.


Вперед за екстримом
Для ектремалів небанальним буде на 1 травня підкорити Говерлу. Так, туристичне агентство "Фора-тур" запрошує на триденну поїздку на Говерлу на травневі свята! Що може бути краще, чим насолодитись неймовірною весняною природою Карпат, покататись на підйомниках у Буковелі, та відвідати музей “Тіні забутих предків”. Вартість такого “травневого відпочинку” обійдеться у тисячу гривень, але воно того варте.

 

                                   Травневі свята у Вінниці
Відпочинок з сім'єю
Для тих, хто залишаться на святкові дні у місті, варто знати, що саме на час травневих свят у Вінниці триватимуть гастролі київського цирку-шапіто "Круїз" з програмою "Парад талантів".

Як завжди, купол цирку зустрічатиме вас у Центральному міському парку. Похід у цирк можна запланувати всією родиною. Купити квитки на цирк у Вінниці онлайн можна тут

Музичні вихідні
В середині першого тижня травня вперше Вінницю відвідає принцеса лемків, молода українська співачка Христина Соловій. Концерт відбудеться у Будинку офіцерів в рамках всеукраїнського туру “Жива вода”.

Чого очікувати від концерту Христини Соловій у Вінниці? Неймовірних, чистих, справжніх емоцій від особливого живого виконання авторської  фолк-музики в сучасних аранжуваннях, які є синтезом стилів на перехресті поп-року, блюзу та джазу.
Деталі концерту дізнавайся в анонсі

В продовженні музичної теми, варто згадати унікальний  концерт жіночого хору "Соломія", який відбудеться у Вінницькому обласному музеї. Усі бажаючі можуть побачити і відчути яке воно - професійне хорове мистецтво. Вхід на концерт вільний, тому гайда всі насолоджуватись.


Відпочинок  - це добре, а навчання за розкладом
Хтось відпочиває, а хтось все таки працює, чи навчається. Якщо серед нас є такі, то ось вам і анонс - одноденний тренінг-інтенсив “Команда. Запуск” від провідної компанії у Вінниці.
Цілий день на вас чекають насичена програма від професійних тренерів, інформативних виступів та практичних порад. Не пропустіть.

Гостини у Вінниці
Якщо ви вирішили запросити друзів, чи чекаєте друзів та гостей на травневі вихідні у Вінниці, то влаштуйте їм драйвову екскурсію по місту. В цьому тобі допоможе огляд цікавинок та визначних місць Вінниці, які варто побачити.

Ну і після кількох святкових вихідних,  травень продовжується, а з ним і нові концерти у Вінниці, цікаві вистави, кінопрем’єри, День Європи у Вінниці, Вінниця Біжить та ще багато інших цікавих заходів.
Не пропусти - афіша на травень у Вінниці!

     
      Не пропусти також!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Зустрічаємо весну: які кольори в макіяжі модні цього року
Зустрічаємо весну: які кольори в ма... Ще зовсім недавно одним із помітних весняних трендів був мономакіяж, заснований на акцентах, виконаних одним-єдиним коль...
Комфортно й трендово: яке взуття взяти на весну–2024?
Комфортно й трендово: яке взуття вз... Новий сезон веде за собою й нові тренди. Це не означає, що ви маєте оновлювати весь гардероб. Але якщо подобається додав...
5 незабутніх спортивних подій, які варто не пропустити в березні 2024 року
5 незабутніх спортивних подій, які... Дізнайтеся про п'ять захопливих спортивних подій, які варто відвідати в березні 2024 року. Окрім цього, отримайте найсві...