Цікаві вихідні. Куди піти в Вінниці 21-22 квітня

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
19 квітня 2018
21-22 квітня можна сміливо назвати найцікавішими вихідними, адже подій, які зацікавлять навіть найвибагливіші смаки предостатньо. З поміж них команда MoeMisto відібрала найкращі. Тому читай, обирай та відпочивай разом з нами!
Цікаві вихідні. Куди піти в Вінниці 21-22 квітня
Vinnytsia Food Fest
Центральний міський парк, вхід вільний
 
З 20-22 квітня у Вінниці пройдуть три дні гастрономічного дива. Vinnytsia Food Fest запрошує «Спробувати Вінницю на смак» та провести час з користю, свято залишиться у Вашій пам’яті надовго. Центральний міський парк стане головною локацією міста, як для вінничан, так і для гостей міста. У фесті приймуть участь більше 50 учасників, які представлять свою унікальну продукцію.
Також на Вас чекатимуть:
  • fast merried
  • 2 музичні сцени
  • танцювальні батли
  • beauty зони
  • quest fest
  • концептуальний кінотеатр
  • інклюзивний майданчик
  • дитячі зони та багато задоволення.
 
 
Відкриття фонтану ROSHEN 2018
Вхід вільний
 
Щорічно один із найбільших світломузичних фонтанів світу ROSHEN прокидається від зимової сплячки наприкінці квітня.
У 2018 році фонтан ROSHEN у Вінниці розпочне свою роботу 21 квітня. На цей вечір заплановане грандіозне шоу, яке супроводжуватиметься світломузичним та лазерним шоу.
Головними музичними гостями цьогорічного відкриття фонтану Рошен у Вінниці стануть:
• Гурт Антитіла
• Гурт БезОбмежень
•  The Hardkiss
 
 
Meetup «Простими словами про Bitcoin та Blockchain»
Артинов - креативний простір, вхід вільний
 
Все цікаве про  Bitcoin та Blockchain для тих, хто навіть не чув ніколи про криптовалюту і не вникав, що ж таке mining розкажуть у Артинові.
Швидкий ріст популярності та курсу віртуальних грошей, зробило їх трендовою темою. Проте, не всі так досконало  уявляють, у чому перевага цифрової валюти, як відбувається процес її роботи, та що чекає на дану систему в найближчому майбутньому. Тому, приходьте - розберемося у всьому разом!

 
Джаз Американських Вулиць у Вінниці
Обласна філармонія
 
22 квітня на Вас чекає ексклюзивна програма від «джаз-мануш» колективу Urban Gypsy, який поєднує мотиви західних циган з джазовими ритмами 30-40-х років.
Поринути у світ джазу з м’яким акустичним звучанням та драйвовим свінгом Ви матимете змогу на концерті гурту Urban Gypsy. Всі учасники колективу віддані музиці і безмежно закохані  джаз-мануш, але кожен по-своєму.
Склад гурту:
  • Дмитро Кушніров (гітара),
  • Матвій Миронов (скрипка),
  • Дмитро Коваленко (гітара),
  • Микола Кістеньов (контрабас).
 
 
Вистава "Витівки ангелів"
Театр ім. М. Садовського, 140-530 грн
 
Вистава "Витівки ангелів" у Вінниці відбудеться 22 квітня 2018 р, 18:00 у Академічному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського.
Весела комедія, розповідає про те, як чоловік і дружина перевтілилися в тіла один одного. У новій виставі в головній чоловічій ролі виступає Володимир Горянський, а головну жіночу роль зіграє актриса Руслана Писанка. Герої вистави «Витівки ангелів» прокинулися одного ранку і в буквальному сенсі слова, відчули себе не в своїй «шкурі». Спочатку героям це не подобається і вони сприймають це справжньою трагедією. Але, поступово, коли вони змирились, вони знаходять в своєму новому положенні маленькі радості і приємності. Ну, а найцікавішим буде фінал - який Вам треба прийти і подивитися!
 
 
Фільм жахів "Правда або дія"
SmartCinema,Кінопалац Мир, від 55 грн
 
Мексиканські студенти затіяли одну з найпопулярніших молодіжних ігор «Правда або дія», в яку втручаються надприродні сили. Невідомі зловісні судді смертельно карають тих, хто порушив правила - сказав неправду або відмовився виконувати жорстокі умови.
 
 
Отож, план дій для найкрутішого  вікенду виглядає так:
  • визначитися з бажаннями, куди хочете піти відпочити;
  • замовити квиток чи забронювати столик, відповідно до обраної події;
  • і готуватися до найкрутішого відпочинку, який назавжди залишиться в вашій пам’яті!
Обирай більше цікавих заходів на MoeMisto.ua

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Зустрічаємо весну: які кольори в макіяжі модні цього року
Зустрічаємо весну: які кольори в ма... Ще зовсім недавно одним із помітних весняних трендів був мономакіяж, заснований на акцентах, виконаних одним-єдиним коль...
Комфортно й трендово: яке взуття взяти на весну–2024?
Комфортно й трендово: яке взуття вз... Новий сезон веде за собою й нові тренди. Це не означає, що ви маєте оновлювати весь гардероб. Але якщо подобається додав...
5 незабутніх спортивних подій, які варто не пропустити в березні 2024 року
5 незабутніх спортивних подій, які... Дізнайтеся про п'ять захопливих спортивних подій, які варто відвідати в березні 2024 року. Окрім цього, отримайте найсві...