Цікаві вихідні. Куди піти в Вінниці 7-9 квітня

MoeMisto.ua
Автор:
MoeMisto.ua
04 квітня 2018

Великодні вихідні вже не за горами. Чим зайняти себе та рідних? Відповідь на це запитання дасть афіша подій - MoeMisto.ua. Ми підготували рейтинг найкрутіших подій міста на 07-09 квітня. Тому читай, обирай та відпочивай разом з нами!

 
Цікаві вихідні. Куди піти в Вінниці 7-9 квітня

 

Комедійна драма "Небезпечний бізнес"

SmartCinema, від 55 грн.

Комедійний бойовик «Небезпечний бізнес» зняв режисер Неш Едгертон, брат актора Джоела Едгертона. Він пробував себе практично у більшій частині спеціальностей кіноматургії. Це його друга стрічка для великого екрану. Підбирати акторський склад почали ще з 2014 року. Серед виконавців головних ролей його брат Джоел та володарка премії «Оскар» за кращу жіночу роль за фільм «Монстр», що вийшов у 2004 році Шарліз Терон.

Деталі

Майстер-клас для дітей "Розпис та декупаж писанки"

Mafia, 2-8 квітня, 12:00, 98 грн

Зовсім скоро Великдень і саме тому «MAFIA» організовала для усіх бажаючих майстер-клас «Розпис писанки»! Прийдіть та навчіться мистецтву розпису великодніх яєць, наповніть великодній кошик власними креативними писанками!

Деталі

Виставка Анатолія Ключкіна "Акварельні враження"

Вінницький обласний краєзнавчий музей, вхід вільний

Вінницький обласний краєзнавчий музей запрошує усіх бажаючих відвідати виставку Анатолія Ключкіна «Акварельні враження». У проекті представлені 40 витворів мистецтва, серед яких будуть натюрморти, пейзажі та портрети. Роботи автор виконував протягом 2000-х рр., використовуючи вишукану техніку аквірелі.

Виставка триватиме до 8 квітня.

Деталі

Мюзикл для дітей "Всі миші люблять сир"  

Театр ляльок “Золотий ключик”, 7 квітня, 25-30 грн.

Якось, в одній чудовій сироварні, де жила родина сірих мишок, з'явилися сім'я... білих мишей. Дорослі відразу почали ворогувати, а от їхні діти , Сіре мишеня Рома та біла мишка Ружа , навпаки. Вони покохали один одного з першого  погляду! Та, чи дозволять розквітнути цьому коханню їхні батьки і таємничий Великий Кіт Маг? Аби дізнатись про це, перегляньте веселий мюзикл "Усі миші люблять сир".

Деталі

Корисне дозвілля у Музеї науки

ТРЦ «SkyPark», 80-120 грн.

Розташовується музей на третьому поверсі ТРЦ «SkyPark». І дітям, і дорослим тут запропонують власними очима побачити та зрозуміти закони природи, заруниритися у світ популярної техніки та поекспериментувати самому.  

Тут представлені понад 150 експонатів для виконання дослідів. Традиційно склалося, що у музеї дуже часто проводяться  різноманітні майстер-класи, шоу і конкурси для тих, хто бажає відчути себе справжнім дослідником.

Деталі

Великодній ярмарок 2018

ТЦ «Шок», що по вулиці Келецькій, 117 б

За тиждень до Великодня у Вінниці проходить сільськогосподарський ярмарок. Цього року він відбувається біля ТЦ «Шок», що по вулиці Келецькій, 117 б.

Асортимент ярмарки складає молочну та м’ясну продукцію, овочі, крупи, яйця, рибу та багато іншого. Ярмарок працює з 7-ї до 15-ї години.

Деталі

Отож, план дій для найкрутішого  вікенду виглядає так:

  • визначитися з бажаннями, куди хочете піти відпочити;

  • замовити квиток чи забронювати столик, відповідно до обраної події;

  • і готуватися до найкрутішого відпочинку, який назавжди залишиться в вашій пам’яті!

    Обирай більше цікавих заходів на MoeMisto.ua.

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...