Як вибрати чоловічу печатку?

ukrzoloto.ua
Автор:
ukrzoloto.ua
14 вересня 2022

Прикраси вважаються найдавнішими аксесуарами чоловіків. Саме представники сильної статі декілька віків назад мали право прикрашати свій образ. Вироби із дорогоцінних металів вважалися наглядним підтвердженням високого соціального статусу, індивідуальності та смаку.
Сьогодні чоловіки, як і раніше носять прикраси. Найдавнішим виробом вважається печатка. Сучасні майстри виготовляють різні дизайни прикрас для рук, втілюючи в кожному виробі свої фантазії. Для того, щоб обрати ідеальну модель стилісти Укрзолото створили покрокову інструкцію, яка допомагає швидко та зручно купити золотий аксесуар.

Як вибрати чоловічу печатку?

Правила вибору чоловічої печатки

Вироби із дорогоцінних металів з коштовним камінням – це прекрасний варіант подарунку для себе чи близької людини. В багатьох сім’ях навіть сьогодні перстні передаються у спадок та вважаються цінними реліквіями.

Обираючи печатку для чоловіка стилісти радять врахувати:

  • Стиль одягу. Для ділового образу шикарно підходить печатка із золота любого кольору без оздоблення або з мінімальною кількістю декоративних вставок. Для чоловіків, які віддають перевагу стилю кежуал підійдуть екстравагантні моделі з оригінальним оформленням. Якщо є сумніви у виборі, то доцільно обрати строгу класичну модель з гладкою поверхнею.
  • Соціальний статус. Солідному джентльмену варто обрати прикрасу, оздоблену дорогоцінним камінням. Однак, якщо прикраса обирається для більш молодого хлопця, то варто купити максимально просту та невелику модель.
  • Модні віяння. Трендом сезону вважаються гладкі прикраси з невеликим самоцвітом. Основний акцент робиться не на величині прикраси, а на її гармонійному поєднанні зі стилем чоловіка.
  • Товщину кільця. Сучасні майстри створюють як невеликі моделі, так і розкішні вироби. Товщина кільця повинна відповідати розмірам декоративної частини та надійно фіксуватися на пальці. Для худощавих рук обирають не товсті варіанти, а для широких пальців підходять більш масивні прикраси.

Класикою чоловічих прикрас вважають квадратні печатки. Це прекрасне доповнення як ділового, так і вільного стилю. Крім того, вони ідеально виглядають на будь-яких пальцях. Тож якщо є сумніви щодо моделі, то стилісти ukrzoloto радять зупиняти свій вибір саме на таких моделях.

pechatka dlya cholovika

Менш популярними вважаються прямокутні печатки. Вони вирізняються оригінальністю та стильністю. Круглі моделі зовні нагадують жіночі прикраси, а тому їх найчастіше купують для тонких пальців. Як правило, круглі аксесуари дарують молодим хлопцям та епатажним особам, які люблять виділятися із натовпу.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...