Дизель Шоу. Тур на підтримку ЗСУ. Нова програма

Дизель Шоу. Тур на підтримку ЗСУ. Нова програма

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Концерт Дизель Шоу. Тур на підтримку ЗСУ в Вінниці відбудеться 12 листопада о 16:00 та о 19:00 в театрі ім. М.К.Садовського

Кожен концерт «Дизель Шоу» проходить на підтримку військових Збройних сил України. Частину коштів, виручених за квитки, команда традиційно передає до благодійного «Дизель Фонду», що вже рік закриває найнеобхідніші потреби українських оборонців і допомагає прифронтовим містам. Долучитися до збору може кожен, навіть просто під час концерту.

Головний пріоритет у нових історіях — актуальність. Рознести, розмочити й навіть спалити ворогів прямісінько на сцені — не проблема для найкращої гумористичної команди! Для кожного міста актори готують унікальну програму, яка складатиметься винятково зі свіженьких номерів, що досі не транслювалися по телевізору. Глядачі зможуть побачити як нових, так і вже давно улюблених героїв.

Традиційно на сцені працюватимуть провідні актори студії: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Олександр Бережок, Юлія Мотрук, Євген Гашенко, Дмитро Танкович та Яна Глущенко. А також можливі особливі гості!

Тому з нетерпінням чекаємо всіх у глядацькій залі! У разі оголошення повітряної тривоги в кожному залі міста працює надійне бомбосховище. Разом перечекаємо ймовірну небезпеку та продовжимо далі дратувати ворогів своєю незламністю.

Жарти цієї команди цитують в мережі і вони розлетілися в інтернеті по всьому світу. Образи і пародії обговорюють всі цінителі якісного гумору.

Унікальне гумористичне шоу якісно відрізняють зрозумілі і близькі кожному теми, доступні будь-якому віку, цікаві чоловікам і жінкам! 

На глядачів чекатимуть нові та вже добре відомі, але не менш смішні жарти. 

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ ДИЗЕЛЬ ШОУ?

  1. Найпопулярніший гумористичний проєкт країни.

  2. Особлива ювілейна програма із найкращих та прем’єрних номерів яскравої команди.

  3. Прекрасний вечір в дружній атмосфері, що дарує заряд енергії та позитиву.

Жарти на актуальні теми, сценки, музичні номери та розіграші глядачів. Дизель шоу жартує про життєві ситуації та лишається позитивним та життєрадісним. 
Це гумор, який зрозумілий кожному: відносини між протилежними статями, сімейні стосунки.

«Дизель Шоу» можна і треба дивитися всією родиною! Скетчі на актуальні соціальні теми: про захмарні рахунки за комуналку, електронні декларації та такий бентежний курс долара.

УЛЮБЛЕНІ ОБРАЗИ ТА СВІЖІ ІСТОРІЇ У НОВІЙ ПРОГРАМІ «ДИЗЕЛЬ ШОУ. Нова програма на підтримку ЗСУ» НА СЦЕНІ

У програмі концерту – нові актуальні номери і продовження вже добре відомих історій. Улюблені актори підкорять яскравими образами – ошатними, бойовими й незламними.

На сцену цього вечора вийдуть неперевершені Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Євген Гашенко, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Дмитро Танкович та Юлія Мотрук, а також зіркові гості, що неодноразово виступали разом із «дизелями» та завоювали прихильність публіки. А ще – обіцяно багато сюрпризів!

Подія традиційно матиме на меті підтримати ЗСУ. Під час концерту також буде відкрито благодійний збір. До зустрічі!

Коментарі до події (1)
  • Анатолий Трачук 18 Серпня

    Це на підтримку ЗСУ дізеля показують номер де висміюють інструкторів з інших держав а також наших благодійників, які рискуючи своїм життям привозят ЗСУ все необхідне всупереч зусиллям влади?????? Це називається дурдом дизелів. Бездарі!!!!
Отримуйте
регулярні оновлення