Дністровське море 16 серпня, розслабушний відпочинок!

Дністровське море 16 серпня, розслабушний відпочинок!

Запрошуємо на Дністровське море 16 серпня, розслабушний відпочинок. Саме тут можна якісно відпочити, покупатись, половити рибу і вдосталь насолодитись природою Дністровського водосховища. Також відвідаємо місто енергетиків Новодністровськ - одне з найменших міст України.

Реєстрація та детальна інформація тут 

Якщо ви любите подорожувати і хочете насолодитися повітрям, яке настояне на цілющому різнотрав’ї плеса річки, – то вам до живописних берегів сивого Дністра. Його в давнину називали великим, і це справедливо. Дністер – найдовша  (1362км) річка України. Вона народжується на Львівщині в передгір’ї Карпат на висоті майже 900 м поряд з кордоном з Польщею. Блакитна звивиста стрічка Дністра пересікає на своїй дорозі третину областей нашої країни і сполучає Молдову з Придністров’ям. Сучасна назва річки бере свій початок з часів древньої Русі і означає “швидка вода”. Древні греки називали її Тірас, римляни – Данастріс .

Красу і велич Дністра важко описати словами. Опинившись на березі цієї річки, всі свої проблеми і турботи ви залишите десь там в іншому, буденному житті. А тут спокій, благодать і маленький рай на землі. Кожна людина буде заворожена неймовірною потужністю і гармонією Дністра.

ПРАВИЛА ПОЇЗДКИ ОЗНАЙОМТЕСЬ:

Організаційний збір складає (при розрахунку на 30 учасників): 170 грн. (для власників Клубних карт) та 190 грн. для нових учасників Клубу. УВАГА! З 8.08 орг. збір збільшиться на 20 грн. 

Орг. збір включає:

• проїзд автобусом Еталон;
• страховка на перевезення;
• організаційний супровід до, під час, та після подорожі;
• податки;
• 10 грн. допомога учасникам АТО;

Додаткові витрати:
• особисті витрати;
• харчування.

Організатори залишають за собою право часткових змін програми чи планування розпорядку дня, з метою покращення якості подорожі!

Відповідальний організатор: Отс Дмитро 0977496084 та 0639540348

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення